Cursuri Coafor / Infrumusetare Vrancea

Cursuri Infrumusetare Focsani

Coafor / Infrumusetare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Coafor / Infrumusetare Vrancea: Cursuri Infrumusetare Focsani.

Despre Noi

  Aranjarea si pensarea sprancenelor este folosita astazi foarte des atat de femei, cat si de barbati, de aceea pentru a va specializa in domeniu este nevoie sa invatati de la specialisti tehnicile speciale de lucru. Urmand cursul de pensat/stilizare sprancene organizat de firma noastra va puteti initia in acest domeniu sau va puteti perfectiona in cazul in care activati deja, invatand astfel sa realizati modele perfecte de sprancene, veti invata tehnica de modelare corecta a sprancenelor in functie de forma fetei, de cerintele clientului, metode de corectare a problemelor estetice si multe altele. De asemenea, notiunile de baza despre combinarea vopselelor pentru sprancene te vor ajuta la obtinerea unor nuante perfect potrivite clientelor tale. Cu un minim de investitie in ustensile si materiale obtii o specializare ceruta tot mai des saloanelor si make-up artistilor. 

  Cuvantul ''cosmetica'' provine din cuvantul grecesc ''kosmetikos'' care inseamna maiestrie in impodobire. Radacinile acestui cuvant se regasesc in cultura greceasca a cosmosului vazut ca simbol al perfectiunii. O data cu trecere timpului, cosmetica a devenit parte integrata a vietii cotidiene atat in randul femeilor, cat si al barbatilor. Tehnicile si tratamentele corporale au devenit atat de avansate incat rezultate uimitoare pot fi obtinute intr-un timp foarte scurt.

  Ne axam pe foarte multa practica care sa vina in completarea si sustinerea informatiilor teoretice. Vei invata sa realizezi tratamente faciale, epilari, machiaje, etc. De asemenea vei putea acorda consultanta si vei putea pune un diagnostic corect asupra pielii, tinand cont de proprietatile ei. Stabilirea unei scheme de tratament corecte si eficiente este esentiala.

  Cosmeticianul trebuie sa fie la curent in permanenta cu ultimele inovatii din domeniu, pentru aceasta fiind nevoie de o documentare continua. In acest sens, la noi vei avea parte de evenimente speciale in cadrul carora experti din domeniu vor veni si vor prezenta ultimele noutati tehnice si produse din domeniul infrumusetarii.

  Absolvind cursul de cosmetica la noi vei deprinde si vei afla cele mai noi tehnici din domeniul infrumusetarii. La final, vei putea profesa meseria de cosmetician atat in tara, cat si in strainatate deoarece cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului.

Cursuri organizate

Cursuri de formare profesionala

  • Cursuri stilizare sprancene
  • Cursuri pictura unghii cu gel
  • Cursuri extensii gene
  • Cursuri laminare gene
  • Cursuri microblading
  • Cursuri micropigmentare

Galerie foto