Cursuri Educatie / Sanatate Timis

Delia Turcan - Theta Healing

Educatie / Sanatate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Educatie / Sanatate Timis: Delia Turcan - Theta Healing.

Despre Noi

  Va astept cu drag la evenimentele mele.  Daca vei considera ca ajuta si pe altii, te rog, simte-te liber/a sa distribui acest mail.
  Pentru orice detalii va rog sa imi scrieti.
  Va urma o serie de mailuri cu mici exercitii si sugestii, de aceea am rugaminte asa-mi precizati domeniul sau tema de interes – oricare-ar fi ea, cu siguranta ori ce va preocupa e important!  

  Theta Healing nu este o religie, doar o tehnica de meditatie prin care iti accesezi subconstientul si poti schimba convingerile(programele) asa cum iti dicteaza constiinta.

  Toti avem conditionari pe care le aducem din copilarie si care repetate de zeci de ori in viata au devenit un automatism inconstient. Sunt conditionari care vin de la parinti , societate , prieteni , cantece , proverbe etc, sunt scheme mentale care nu ne apartin , dar care creeaza conflicte intre ceea ce ne dorim sa facem si ceea ce ne tine pe loc. Odata identificat acest conflict , te aliniezi cu adevaratele tale valori , cu ceea ce este important pentru tine.

 ThetaHealing a fost conceputa de Vianna Stibal ca o calauza terapeutica de auto-ajutor, pentru a dezvolta capacitatea de schimbare la toate nivelurile: fizic, mental, emotional si spiritual.

 ThetaHealing este binecunoscuta pentru Lucrul asupra Convingerilor si Lucrul asupra Sentimentelor la toate cele patru niveluri: de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului.
Lucrul asupra Convingerilor si Sentimentelor ii inarmeaza pe oameni cu capacitatea de a inlatura si de a inlocui emotiile, sentimentele si gandurile negative cu unele pozitive, benefice.
Suntem ceea ce gandim. Tot ce se intampla in launtrul nostru si in jurul nostru este propria noastra creatie. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni si situatii ce sunt compatibile cu frecventa vibratorie si cu nivelul nostru de energie. Daca vrem sa ne schimbam experientele este necesar sa ne schimbam convingerile.

  ThetaHealing poate fi descrisa ca o minune usor de atins in viata noastra unde putem sa experimentam o vindecare instantanee.

  Access ConsciousnessAccess Consciousness este o tehnica/cale care se refera la  o serie de instrumente si metode de lucru cu voi insiva si cu ceilalti . In traducere libera se numeste Acces la Constiinta.

  Adica avem o suma de metode care ne permit si ne invata sa trecem dincolo de minte, dincolo de emotii, dincolo de dualitate – acolo unde suntem noi insine – si noi ce suntem in esenta? Suntem Constiinta Pura, Fiinta Eu Sunt din toate practicile spirituale.

  Ce inseamna sa fii constient, si ce putem intelege prin Constiinta?

  Constiinta e singurul lucru care poate schimba starea de fapt din vietile noastre. Care poate schimba starea de fapt de pe planeta noastra. Prin propria noastra constiinta ne inaltam la Dumnezeu, si prin ea ne conectam si comunicam cu el prin meditatie, rugaciune, fiecare cum va considera.

Constiinta este cheia catre schimbarea planetara – nu tehnologia, nu razboiul, nu miscarile politice sau revolutiile sociale brutale.

Constiinta este cheia catre intelegere, cooperare si o lume mai buna. Eliberarea de frica ne permite sa fim liberi si aceasta poate schimba separarea intre tari, natiuni si oameni.

DESPRE MINE SI ACCESS CONSCIOUSNESS

 • Actualmente sunt Facilitator Access autorizat incepand cu luna martie acest an, chiar daca aparent sunt noua in Access, am o experienta de 20 de ani de lucru cu energiile, si vin din zona Theta Healing, unde predau si lucrez de mai bine de trei ani.
 • Deasemeni sunt facilitator autorizat de procese de corp din luna mai acest an, si sunt fascinata de aceste procese de corp, de modul lor de a rula energiile intr-un mod absolut fabulor! Rularea energiilor in procesele de corp este fascinanta – se elibereaza masiv energiile stocate in corp si sunt simtite energiile cu vibratii inalte cum curg prin tine.
 • Sunt Practician Access Consciousness – pentru Bars, Procese de Corp, Facelift, Clearinguri verbale si alte instrumente din cursurile urmate
 • Am o experienta de peste 20 de ani de lucru cu energiile-este o zona in care ma misc cu maxima siguranta, iar in acelasi timp ma perfectionez continuu.

 

Cursuri Theta

 • Curs ADN2 Baza
 • Curs ADN2 Avansat
 • Curs Anatomie Intuitiva
 • Curs Jocul Vietii
 • Curs Copii Curcubeu
 • Curs de Manifestare si Abundenta
 • Curs de Suflete-Pereche
 • Curs Big Deeper / Sapare in Profunzime

Cursuri Access Consciousness

 • Access Bars Consciousness - 32 de puncte magice
 • Curs Fundatie Access Consciousness
 • Cursuri Access Procese de Corp
 • Curs Access Energetic Facelift

Homeopatie

 • Consultatii homeopatie

Galerie foto