Cursuri Educatie / Sanatate Sibiu

Profesional PN SRL

Educatie / Sanatate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Educatie / Sanatate Sibiu: Profesional PN SRL.

Despre Noi

Profesional PN SRL
Cursuri de calificare in educatie si sanatate
0745.373.606 / 0745.236.208

Centrul de formare Profesional PN organizeaza in Sibiu cursuri de initiere si calificare in domeniul educatiei si sanatatii: curs de igiena - notiuni fundamentale necesare in unitatile de alimentatie, unitati de cazare, productia apei, dar si cursuri de infirmiera necesare in unitati spitalicesti, unitati scolare, centre ingrijire batrani, personal din unitati hoteliere si restaurante etc.

Toate cursurile din portofoliul nostru sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a adultilor din Romania prin Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, iar certificatele de absolvire si calificare sunt insotite de suplimentele descriptive aferente si au recunoastere nationala si europeana.

curs igiena infirmiera sibiu

Organizam cursuri de infirmier in Sibiu pentru spitale, azile, centre de plasament, clinici medicale. Personalul care desfasoara aceasta activitate are ca si actiuni specifice zilnice, urmatoarele: isi desfasoara activitatea in mod responsabil sub indrumarea si coordonarea asistentului medical, efectueaza sau ajuta la efectuarea toaletei zilnice a bolnavului imobilizat, cu respectarea regulilor de igiena, ajuta la pregatirea bolnavilor in vederea examinarii, cunoaste solutiile dezinfectante si modul lor de folosire.

Cursul de igiena este important pentru toti cei care activeaza in domeniul serviciilor de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.), productia si distributia apei potabile si productia apei imbuteliate, servicii de ingrijire corporala (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.)

Curs de igiena

Notiuni fundamentalecurs de igiena sibiu

Centrul de formare profesionala “PROFESIONAL –PN”, prin prezentul program, vine in intapinarea dumneavoastra si va ofera posibilitatea de a va instrui din trei in trei ani la cursul: Igiena-Notiuni fundamentale.

Acest curs se finalizeaza, dupa promovarea examenului de absolvire, prin obtinerea certificatul de absolvire eliberat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei conform modulelor mentionate mai jos:

MODULE

 • Modulul 1: Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor.
 • Modulul 2: Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.
 • Modulul 3: Productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile si imbuteliate
 • Modulul 4: Servicii de ingrijire corporala
 • Modulul 5: Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare

Curs de infirmier

Curs de calificare - nivel II

CODUL COR
- 5132.2.1

CONDITII DE ACCES
- studii generale

DURATA
- 360 ore (120 ore teorie si 240 ore practica) - cu examinare initiala

STRUCTURA CURS
- 120 ore teorie –se va tine in Sibiu, str Cojocarilor nr.2-
- 240 ore; practica- se va efectua lin spital.

curs infirmier sibiuInfirmiera insoteste persoanele ingrijite la indeplinirea activitatilor vietii cotidiene si efectueaza ingrijiri legate de functii de intretinere si continuitate a vietii. Infirmiera contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si la refacerea autonomiei, in masura in care este posibil. Infirmiera lucreaza in colaborare si sub responsabilitatea unei/unui asistent medical, cel mai adesea, in cadrul unei echipe pluridisciplinare si participa la ingrijirile de sanatate preventive, curative sau paliative. Infirmiera isi exercita activitatea in mediu spitalicesc sau extraspitalicesc, in sectorul medical, medico-social sau social.

COMPETENTE DOBANDITE

 • Planificarea propriei activitati.
 • Perfectionarea continua.
 • Lucrul in echipa multidisciplinara.
 • Comunicarea interactiva.
 • Respectarea drepturilor persoanei ingrijite.
 • Supravegherea starii de sanatate a persoanei ingrijite.
 • Alimentarea si hidratarea persoanei ingrijite.
 • Igienizarea spatiului in care se afla persoana ingrijita.
 • Acordarea ingrijirilor de igiena pentru persoanele ingrijite.
 • Transportul rufariei.
 • Transportul persoanei ingrijite.