Cursuri Educatie / Sanatate Sibiu

Cursuri Educatie Sanatate Sibiu

Educatie / Sanatate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Educatie / Sanatate Sibiu: Cursuri Educatie Sanatate Sibiu.

Despre Noi


Cursuri de calificare in educatie si sanatate

 

curs igiena infirmiera sibiu

Organizam cursuri de infirmier in Sibiu pentru spitale, azile, centre de plasament, clinici medicale. Personalul care desfasoara aceasta activitate are ca si actiuni specifice zilnice, urmatoarele: isi desfasoara activitatea in mod responsabil sub indrumarea si coordonarea asistentului medical, efectueaza sau ajuta la efectuarea toaletei zilnice a bolnavului imobilizat, cu respectarea regulilor de igiena, ajuta la pregatirea bolnavilor in vederea examinarii, cunoaste solutiile dezinfectante si modul lor de folosire.

Cursul de igiena este important pentru toti cei care activeaza in domeniul serviciilor de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.), productia si distributia apei potabile si productia apei imbuteliate, servicii de ingrijire corporala (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.)

Curs de igiena