Cursuri Comert / Industrie Sibiu

Profesional PN SRL

Comert / Industrie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Comert / Industrie Sibiu: Profesional PN SRL.

Despre Noi

Profesional PN SRL
Cursuri lucrator in comert
0745.373.606 / 0745.236.208

Profesional PN este un centru de formare de renume in Romania care ofera cursuri de initiere, calificare, perfectionare, specializare si recalificare autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, in conformitate cu O.G.nr. 129/2000 , iar certificatele de absolvire si calificare obtinute sunt insotite de suplimente descriptive aferente si au recunoastere nationala si europeana.

Profesional PN este o companie in miscare pe piata educationala romaneasca care in ultimii ani a evoluat continuu si a castigat treptat increderea clientilor, a partenerilor, precum si o reputatie excelenta in randul publicului.

Oferim astazi cele mai cautate cursuri de pe piata formarii profesionale, toate la standarde inalte de calitate, profesionalismul lor fiind intarit si de prezenta lectorilor experimentati pe care i-am ales cu grija dintre cei mai buni, apeland chiar si la cadre universitare ultrapragatite acolo unde s-a impus. 

Misiunea companiei noastre este sa faciliteze accesul sibienilor si nu numai la dezvoltarea personala si profesionala de cea mai inalta calitate si sa ofere servicii ireprosabile, in continua dezvoltare.

Toate cursurile din portofoliul nostru sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor din Romania prin Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, iar certificatele de absolvire si calificare sunt insotite de suplimentele descriptive aferente si au recunoastere nationala si europeana.

Curs lucrator in comert

Nivel I de calificare

CONDITII DE ACCES
- studii generale

DURATA
- 360 de ore (120 de ore teorie+240 de ore pregatire practica) -cu examinare initiala il reducem la o luna si jumatate.

Ocupatia de lucrator comercial presupune vanzarea produselor, intocmirea si raportarea situatiei vanzarilor, actualizarea stocurilor de produse, operatiuni ce sunt realizate intr-un cadru general de desfasurare a activitatii punctului de vanzare asigurat in conditiile respectarii normelor de calitate,igiena, sanitar-veterinare, protectia mediului si de sanatate si securitate in munca.

Cursurile se vor desfasura astfel:

  • Pregatirea teoretica (240 de ore) se va desfasura la sediul Centrului de formare profesionala Profesional-PN, str. Cojocarilor nr. 2 dupa un orar convenit cu acordul partilor
  • Pregatirea practica la locul de munca, pentru pesoanele care isi desfasoara activitatea in firme de profil, si la firme de profil agreate pentru persoanele care provin din alte domenii.

OBIECTIVELE EXPRIMATE IN COMPETENTE PROFESIONALE

GENERALE:

  • Titlul unitatii 1: Asigurarea calitatatii
  • Titlul unitatii 2: Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca
  • Titlul unitatii 3: Aplicarea normelor de igiena sanitar-veterinare si de protectia mediului

SPECIFICE:

  • Titlul unitatii 1: Asigurarea cadrului general de desfasurare a activitatii
  • Titlul unitatii 2: Prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii
  • Titlul unitatii 3: Realizarea vanzarii
  • Titlul unitatii 4: Intocmirea situatiei vanzarilor si raportarea acesteia
  • Titlul unitatii 5: Actualizarea stocurilor de produse