Cursuri Comert / Industrie Sibiu

Curs Lucrator Comercial Sibiu

Comert / Industrie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Comert / Industrie Sibiu: Curs Lucrator Comercial Sibiu.

Despre Noi


Cursuri lucrator in comert

Oferim astazi cele mai cautate cursuri de pe piata formarii profesionale, toate la standarde inalte de calitate, profesionalismul lor fiind intarit si de prezenta lectorilor experimentati pe care i-am ales cu grija dintre cei mai buni, apeland chiar si la cadre universitare ultrapragatite acolo unde s-a impus. 

Misiunea companiei noastre este sa faciliteze accesul sibienilor si nu numai la dezvoltarea personala si profesionala de cea mai inalta calitate si sa ofere servicii ireprosabile, in continua dezvoltare.

Toate cursurile din portofoliul nostru sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor din Romania prin Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, iar certificatele de absolvire si calificare sunt insotite de suplimentele descriptive aferente si au recunoastere nationala si europeana.

Curs lucrator in comert