Cursuri Coafor / Infrumusetare Satu Mare

Cursuri Transilvania

Coafor / Infrumusetare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Coafor / Infrumusetare Satu Mare: Cursuri Transilvania.

Despre Noi

Cursuri Transilvania organizeaza cursuri de pregatire profesionala in coafor, cosmetica, make-up, manichiura-pedichiura constructie gel, masaj – nutritie, tatuator, formator, ingrijitor batrani.

cursuri infrumusetare satu mare

Cursurile organizate de C.F.P Transilvania sunt acreditate national si international

Se elibereaza diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscuta national cat si international.

cursuri makeup coafura manichiura satu mare

Frumusetea interioara este ca un diamant greu de gasit, de aceea multi alearga spre cea exterioara. Sunt oameni care vad frumusetea interioara si o apreciaza. Frumusetea fizica este trecatoare, se vestejeste, insa sufletul ramane vesnic tanar.

Peste 60% dintre absolventii C.F.P. Transilvania lucreaza in tara sau in strainatate.

Centre de Formare: Satu Mare, Bistrita, Salaj, Bihor, Targu Mures, Maramures, Satu Mare, in alte zone curs PERSONALIZAT!!

Servicii si produse

  • Curs de coafor Satu Mare

- Durata: 3 luni sau 6 luni
- Cursul de coafor se desfasoara intr-un salon, pe perioada cursului o coafeza se va ocupa de cursanti: teorie, practica pe papusi, practica pe modele. Se invata : Comunicare , Generalitati (produse , istorie), structura firului de par, aranjat din perie, tuns, tratamente, Coloristica, Coafuri speciale.
- Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de coafor, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice sau diploma de calificare in coafor stilist.

  • Curs de manichiura Satu Mare

- Durata: 5 zile intesiv sau 2 luni
- Pachet personalizat, programul la curs este flexibil
- Curs cu grupa de 8-10 persoane program prestabilit
- Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani.
- Curs de manichiura – pedichiura – constructie gel se desfasoara in salon sau in sala de clasa, pe durata cursului cursantii vor fi alaturi de o manichiurista. La curs se invata: Tehnica manichiurii clasice , french, design, Masajul mainilor, Tehnica pedichiurii clasice , french, design, SPA Pedichiura, Masajul Talpilor, Aplicarea Unghiilor tehnice cu gel , Aplicarea Unghiilor tehnice cu model, Utilizarea pinchului, Utilizarea frezei electrice, Utilizarea pensetei si a Clestilor pentru curba, Unghiile clasice, Aplicarea corecta a sablonului, Tehnica Unghiilor Stiletto. Cursul se desfasoara 90% practic.
- Pe perioada cursului produsele sunt incluse.

  • Curs de make-up Satu Mare

- Durata: 4+1 saptamani
- Pachet personalizat, programul la curs este flexibil
- Curs cu grupa de 4-6 persoane, program prestabilit
- Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani.
- Cursul de make-up se defasoara in salon sub indrumarea unei specialiste cu experianta. Cursul cuprinde: Comunicare si organizare, Prezentarea produselor si a ustensilelor de lucru fiziologia si patologia tenului , Pregatirea tenului pentru machiaj, machiaj de ochi machiajul fetei dupa forma fetei, Machiajul de zi/ seara Machiajul “ochi de pisica”, evenimente. Produse incluse: set de culori, set de pudra si corector, blush, kit sprancene, set de pensule, rimmell, creioane.
- Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de machior, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale.

  • Curs de cosmetica Satu Mare

- Durata: 3 luni
- Pachet personalizat - programul la curs este flexibil
- Curs cu grupa de 4-6 persoane, program prestabilit
- Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani.
- Cursul de cosmetica se desfasoara intr-un salon, pe perioada cursului cursantii vor fi alaturi de o cosmeticiana. La curs se invata : dermatologie , masajul facial , pensat, epilat, tratamente. Pe perioada cursului in grup sunt incluse produse consumabile. Pentru cursul personalizat cursanti trebuie sa aiba propria trusa pentru curs.
- Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de cosmetician, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale.

  • Curs de masaj Satu Mare

- Durata: 3 luni
- Curs cu grupa de 4-6 persoane, program prestabilit.
- Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani.
- La curs se invata manevrele principale de masaj, Netezire, Frictiune, Framantat, Tapotament pe toate segmentele corpului adaptate in functie de cerinte . Masaj de relaxare, Anti-celulitic, Reflexoterapie , plus alte procedee secundare (..).
- Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de maseur, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale.

  • Curs de ingrijitor batrani Satu Mare

- Durata: 3 luni grupa de minim 7 persoane.
- Scopul ingrijirii la domiciliu este de a asigura un anumit grad de confort persoanei asistate in functie de necesitatile acestuia, precum si un trai demn in mediul familiar persoanei varstnice.Ingrijitorul de batrani la domiciliu este persoana care se ocupa cu acordarea serviciilor de ingrijire a persoanelor cu diferite grade de dependenta, la domiciliul acestora. 

-Cursul se poate face la distanta, pentru cei care au experianta in domeniu sau lucreaza in domeniu si vor sa se califice . Cursul cu grupa se va desfasura in sala de clasa cu practica in centre de ingrijire. 

Galerie foto