Cursuri Coafor / Infrumusetare Mures

Cursuri Coafor Stilist Targu Mures

Coafor / Infrumusetare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Coafor / Infrumusetare Mures: Cursuri Coafor Stilist Targu Mures.

Despre Noi

Corinne Academy iti ofera oportunitatea de a deveni un bun cunoscator in tot ceea ce inseamna beauty, prin parcurgerea cursurilor de infrumusetare. Din pasiune si daruire pentru estetica, si din dorinta de a impartasi din experienta noastra, cursurile Academiei Corinne ofera tot ce este mai bun in procesul de instruire in domeniul infrumusetarii, avand ca principal scop formarea profesionala de calitate.

Fie ca esti la inceput de drum si ai nevoie de consiliere, sau doresti sa-ti cladesti o profesie de success, fie ca esti deja un profesionist si vrei sa te perfectionezi, sau pur si simplu sa tii pasul cu noutatile in domeniu, te invitam sa participi la cursurile noastre de infrumusetare: cursuri coafura (hairstylist), cursuri stilist protezist unghii, cursuri laminare gene etc.

cursuri coafura, cursuri unghii cu gel targu mures

cursuri unghii, cursuri coafura targu muresCu ajutorul cursului de coafura frizerie (hairstylist) veti invata in mod eficient toate tehnicile de baza de coafura si frizerie. Cursul se adreseaza atat celor care doresc sa-si imbunatateasca aspectul lor sau al prietenilor, cat si celor care abia acum au intrat ca lucratori in saloane si doresc sa aiba informatia de baza mereu la indemana.

La cursurile de protezist stilist unghii vei invata de la manichiura simpla, naturala, la reconstructii profesioniste de diferite tipuri precum si pictura pe unghii.

Ne axam pe foarte multa practica care sa vina in completarea si sustinerea informatiilor teoretice. Vei invata sa realizezi tratamente faciale, epilari, machiaje, etc. De asemenea vei putea acorda consultanta si vei putea pune un diagnostic corect asupra pielii, tinand cont de proprietatile ei. Stabilirea unei scheme de tratament corecte si eficiente este esentiala.

 Absolvind cursurile noastre vei invata cele mai noi tehnici din domeniul infrumusetarii. La final, vei putea profesa meseria de cosmetician atat in tara, cat si in strainatate deoarece cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursuri organizate

  • Curs de calificare coafor stilist (hairstylist)
  • Curs laminare gene - lash lifting
  • Curs de perfectionare mix gel - unghii
  • Curs de perfectionare pictura one stroke - unghii
  • Curs plasma pen - estetica
  • Curs mezoterapie fara ace