Cursuri Comert / Industrie Ilfov

DOCENTISIMO SRL

Comert / Industrie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Comert / Industrie Ilfov: DOCENTISIMO SRL.

    Centrul Educational Docentisimo este specializat în cursuri de limbi străine cât și în meditații pentru copii si adulti.
    Centrul Docentisimo isi doreste sa incurajeze si sa dezvolte educatia si creativitatea. Ceea ce ne intereseaza este sa reusim sa formam copiii si adultii intr-o maniera placuta, lipsita de stres si care sa ajute cu adevarat mai departe.

Servicii

    Descriere

Cursurile de limbi străine  sunt organizate în grupe mici, de 3-4 persoane, în doi sau în sistem "one to one" și sunt predate de către profesori cu experiență în domeniu.
Copiii vor dezvolta vocabularul englez cu ajutorul cantecelor, jocului si al miscarii. In acelasi timp, ei isi vor dezvolta urechea muzicala, simtul ritmului, deprinderiile groso-motorii si fine-motorii (necesare in utilizarea instrumentelor muzicale), gandirea creativa si increderea in ei insisi.
Cercetarile au aratat ca interactiunile intre varstele mixte dintr-o clasa aduc cele mai mari beneficii cand este vorba de invatarea timpurie.
Participantii in clasa  vor primi colectia muzicala si carticica cu versurile printr-un sistem de download. Cartea contine si cateva pagini educative pentru parinti precum si sugestii pentru fiecare cantecel ce activitati puteti face acasa alaturi de cel mic. Fratii inscrisi in alte clase se vor bucura de aceeasi colectie.
O sesiune dureaza 10 saptamani. Clasa dureaza 45 de minute, iar copiii sunt insotiti de parinti. In clasa se va vorbi limba engleza.
Copiii din clasa  vor experimenta o gama larga de instrumente de ritmica: ou muzical, clopotel de mana, bete de ritmica, tobe, clopot rezonant cu maleta, maraquitas, triunghi de rezonanta, blocuri de lemn cu doua tonuri, cabasas, banda mare elastica, esarfe colorate de dans, mingi si animale de plus.
Pe langa toate acestea, exista si un 'stand' carti in limba engleza, la fiecare clasa prezentandu-se noi concepte - cartile folosesc cuvinte simple in engleza si au imagini care incita simturile copilului (tactil, auditiv). Se vor folosi deasemeni, cartonase cu imagini, flash cards, prin care se vor exersa cuvintele din cantecele. Astfel, copilul va fi inconjurat de toti stimulii: vizuali, auditivi, tactili si kinestezici, ajutand astfel la o mai buna intelegere si dezvoltare a limbii engleze.


In fiecare saptamana copii si parintii vor primi o foaie cu noile cuvinte/ expresii in engleza pentru a le invata si practica impreuna cu parintii in timpul saptamanii. Scopurile acestei clase sunt:

    Dezvoltarea vocabularului limbii engleze, precum si conversatia in aceasta limba straina (toate acestea se vor dezvolta datorita instructiunilor si practicarii vorbirii in permanenta in clasa a limbii straine - engleza)
    Dezvoltarea ascultarii critice - esentiala pentru succesul muzical , si totodata, activitatile pe care le desfasuram in clasa vor ajuta si la dezvoltarea atentiei copilului in general.
    Vom desfasura activitati muzicale la keyboard - iar in urma lor, copiii vor fi familiarizati cu utilizarea unui instrument musical.
    Vom introduce instrumente de orchestra.
    Fiecare copil va avea propria partitura cu tonurile si ritmurile specifice dezvoltarii sale.