Cursuri Limbi Straine Ialomita

IATOM TRAINING CENTER

Limbi Straine reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Limbi Straine Ialomita: IATOM TRAINING CENTER.

    Aveti nevoie de cursuri de limbi straine de cea mai buna calitate, rapid si la un pret rezonabil? Fiindca timpul si banii dumneavoastra conteaza cautam sa obtinem calitatea maxima a serviciilor noastre prin predarea la multiple nivele a limbilor straine pentru adulti, copii sau companii.
    Suntem definiti prin calitate si profesionalism. Misiunea noastră este satisfacerea provocărilor clienţilor noştri prin dezvoltarea permanentă a capacităţilor noastre de lucru. Lucram cu traducatori specializati pentru diverse domenii autorizati de Ministerul Justitiei şi profesori cu experienţă. Echipa noastra cauta si gaseste cele mai bune solutii la solicitarile clientilor.

Servicii

Chineza este cea mai vorbită limbă din lume, fiind limba oficială în Republica Populară Chineză, Taiwan şi una din limbile oficiale în Singapore. Deasemeni, este una din limbile oficiale ale Organizaţiei Naţiunilor Unite. Aproximativ 95% dintre chinezi vorbesc chineza.
În China se vorbesc mai multe dialecte ale limbii chineze, care ar putea fi interpretate ca limbi înrudite. Diferenţele dintre dialectele chineze fac imposibilă înţelegerea verbală, fiind comparabile cu diferenţele dintre limbile romanice. În acelaşi timp, scrierea este comună tuturor dialectelor, pentru că ideogramele chinezeşti indică numai sensul, nu şi pronunţia. Astfel, doi chinezi vorbind dialecte diferite se vor putea înţelege scriind, chiar dacă nu se pot înţelege verbal.
Dialectul mandarin vorbit în Beijing este considerat de guvern ca limbă vorbită pe întreg teritoriul Chinei, cît şi în Taiwan şi Singapore.
Cursurile de limba chineza nivel incepator pentru adulti se organizează la sediul nostru din Bld. Chisinau nr.1, Complexul comercial Cercul Magic (Piata Delfinului), la etajul 1.
Scopul cursului
Cursurile de limba chineza nivel incepator pentru adulti organizate de IATOM Training Centre urmaresc dezvoltarea la nivel de bază a celor cinci abilităţi necesare (înţelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înţelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacţiunea în conversaţie) în scopul folosirii uzuale a limbii în interacţiunile sociale.
Profesorii
Cursurile IATOM Training Centre de limba chineza nivel incepator pentru adulti sunt susţinute de profesori cu experienţă şi traducători autorizaţi.
Grupe
Cursurile de limba chineza nivel incepator pentru adulti sunt organizate in grupe formate din 3-5 cursanţi, 6-9 cursanţi sau individual (profesor-cursant).