Cursuri Formare Profesionala Gorj

Centrul de Calificare si Pregatire Profesionala

Formare Profesionala reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Formare Profesionala Gorj: Centrul de Calificare si Pregatire Profesionala.

Despre Noi

Misiunea noastra este educarea si incurajarea persoanelor in scopul pregatirii si perfectionarii profesionale, calificarii, recalificarii prin organizarea de cursuri.

Noi suntem o asociatie nonguvernamentala ce avem ca scop pregatirea, calificarea si educarea persoanelor, cu ajutorul cursurile si consultantei de specialitate. Avem peste 10.000 de elevi absolventi ai cursurilor de calificare si peste 7.000 de ore de pregatire dezvoltate in cadrul acestor cursuri. Oferim o gama vasta de servicii, precum cursuri de calificare profesionala, initiere, specializare si perfectionare, dar si evaluare a competentelor profesionale.

cursuri calificare gorj

Oferim si servicii de consiliere si orientare in cariera si dorim sa ajutam la dezvoltarea institutiilor si societatilor aflate la inceput. Pentru acestea oferim consultanta si asistenta privind selectia si evaluarea personalului. Intocmim si cereri de finantare pentru diverse proiecte si ne ocupam de asistenta in formarea si dezvoltarea departamentului de resurse umane.

De asemenea, oferim si servicii de recrutare si plasare de personal, fiind alaturi de IMM-uri si cu servicii de evaluare aptitudinala. Cu ajutorul serviciilor de maxima calitate oferite de asociatia noastra, cursantii nostri reusesc sa se integreze rapid pe piata de munca si sa profeseze in companii cu renume, pe pozitiile dorite.

Avand experienta necesara, in urma unui astfel de curs de calificare, orice cursant reuseste sa-si dezvolte o adevarata cariera si sa se bucure si pe plan profesional si pe plan personal de realizari si de succes. Apeleaza la asociatia noastra de calificare si pregatire profesionala pentru a-ti asigura un viitor stralucit in domeniul de studiu preferat, in care vei putea obtine rezultate favorabile dezvoltarii tale profesionale!

Oferim cursuri de calificare/recalificare, initiere, specializare si perfectionare in judetele Buzau, Gorj, Hunedoara.

GORJ

Adresa: Targu Jiu, Str. Traian, nr. 1
(în incinta Romtelecom)
Fax/Tel: 0253 237.818, 0768 561.480
Telefon: 0748 143.103
0724 495.260
Program:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00

Galerie foto