Cursuri Comert / Industrie Bucuresti

Ecole de Musique

Comert / Industrie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Comert / Industrie Bucuresti: Ecole de Musique .

    École de musique este un club de arte care are ca scop stimularea interesului fata de cultura si arta, descoperirea si promovarea atat in tara cat si in strainatate a tinerelor talente. La club copiii sunt pregatiti de profesori minunati, cu experienta didactica, talent si daruire, absolventi de studii superioare. Nu stii ce sa alegi pentru copilul tau? Sau nu stii ce i s-ar potrivi copilului tau? Nici o problema! Vino la École de musique si copilul tau va beneficia de o testare gratuita. Trebuie doar sa dai un telefon inainte pentru o programare. Si nu uita! Orice activitate vei alege, noi iti promitem spectacole remarcabile in care ARTISTUL va fi...chiar copilul tau!

Servicii

    Cursuri de Pian
Cursurile de pian sunt sustinute de profesori absolventi ai Facultatii de Muzica, sunt individuale si personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia. Testarea este gratuita!

    Cursuri de Vioara
Un instrument minunat, complex care poate dezvolta copilului un auz foarte fin si bun.

    Cursuri de Chitara
Cursurile de chitara sunt sustinute de profesori cu o bogata experienta in predare si se adreseaza atat celor care acum si-au cumparat prima chitara si nu au nicio cunostinta in domeniul muzical cat si celor care canta de mai multi ani si vor sa treaca la urmatorul nivel.

    Lectii de Canto
Lectiile se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi insuseasca o tehnica vocala sanatoasa si corecta si vor sa invete sa cante. Copiii (cei care doresc), sunt pregatiti temeinic de o profesoara de canto tanara dar cu multa experienta, pentru a putea participa la concursuri importante de genul " Next Star", "Mamaia Copiilor",etc. Testarea copilului este gratuita.

    Cursuri de Pictura
Cursuri profesionale de arta ce dezvolta imaginatia si creativitatea artistica. Prin culoare, copilul isi exteriorizeaza sentimentele si trairile sale interioare. Il vom ajuta astfel, sa isi dezvolte in mod natural simtul competitiv, creativitatea, lucrul in echipa. Fiecare copil va picta la propriul sevalet ca un adevarat artist. Toate materialele sunt asigurate de noi.

    Cursuri de Balet pentru copii
Sustinute de balerini profesionisti, oameni frumosi si pasionati de ceea ce fac, cursurile de balet ajuta fetitele sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva, sa aiba o tinuta corporala frumoasa, sa-si invinga timiditatea sau...chiar frica. Si poate, de ce nu, cu talent si perseverenta ar putea fi, balerinii de maine ai Operei Romane.

    Cursuri de Dans sportiv
Dansul sportiv este o combinatie minunata intre sport si dans. Cu ajutorul dansului sportiv. copilul isi modeleaza corpul si capata o postura demna de invidiat. Performanta poate incepe chiar de la varsta de 5 ani, continuand pana la seniori. E nevoie doar de munca si dorinta! Cursurile de dans sportiv de la Ecole de musique se desfasoara in grupe mici de 10- 12 copii, pentru ca antrenoarea sa se poata ocupa foarte bine de fiecare copil in parte. Doar asa se poate ajunge la performanta. Sigur ca asta, se intampla doar daca si copilul doreste acest lucru si nu este neaparat obligatoriu! Dansul trebuie facut in primul rand pentru placere si miscare si mai apoi pentru competitii... Antrenoarea cursului este multipla campioana nationala la dans sportiv! Profesor coordonator: Irene Bocan


    Cursuri de Teatru pentru copii
Cursurile de actorie si dictie sunt predate de actori profesionisti cu experienta si rezultate didactice deosebite. Modulul de Teatru pentru Copii cuprinde trei etape evolutive: Prima etapa consta in omogenizarea grupului, prin intermediul jocului si dobandirea de aptitudini caracteristice artei scenice. A doua etapa cuprinde exercitii de improvizatie unde fiecare isi exploreaza latura creativa. A treia etapa este construirea unor spectacole, pe baza etapelor anterioare. Am incercat sa definim latura ludica a vietii si am descoperit ca anumite atitudini si abordari pe care copilul le comporta in joc sunt prezente in personalitatea maturului de mai tarziu. in practica, mobilizandu-l pe copil la joc, poti sa-l observi manifestandu-si elementele caracteristice personalitatii: modul de raportare la ceilalti, inclinatii, placeri, abilitati, dar si stangacii, complexe, refuzuri. Iar jocul castiga un rol foarte important in dezvoltare: devine mod de cizelare a abilitatilor dar are si scop terapeutic, incercand sa elimine complexe si stari de disconfort in raport cu partenerii. Teatrul, ca cel mai complex dintre jocuri, care inglobeaza abilitati dobandite prin joc, vine si imbogateste universul copilului, ii stimuleaza imaginatia, creativitatea, atentia si concentrarea, insumandu-le pe acestea pentru a le folosi in ceea ce se cheama creatie artistica-lucrul care defineste personalitatea umana in cel mai profund sens al sau, si mai mult decat atat, il pune pe copil in situatia de a arata unui alt membru martor-publicul, cum a invatat el sa se joace. Profesori coordonatori: Actorii Ionel Barac si Larisa Enache