Cursuri Limbi Straine Brasov

Cursuri limbi straine Brasov

Limbi Straine reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Limbi Straine Brasov: Cursuri limbi straine Brasov.

1. Engleza pentru învăţământ pre-şcolar, primar şi gimnazial:
PRE-JUNIOR (4-7 ani) – „Tărâmul basmelor”
JUNIOR (7-9 ani) – „ABC şi ABC+”
JUNIOR PLUS (9-12 ani) – Cambridge Starters – pregătire pentru examenele Cambridge YLE; engleză generală
JUNIOR EXPERT (12-14 ani) – pregătire pentru examenele Cambridge KET şi PET; engleză generală

2. Engleza pentru învăţământ liceal:
PRE-SENIOR (14-16 ani) – pregătire pentru examenul Cambridge FCE; engleză generală
SENIOR (16-18 ani) – pregătire pentru examenul Cambridge CAE; engleză generală; engleză pentru examenul de bacalaureat; engleză pentru admiterea la facultate

3. Engleza pentru adulţi:
ADULT LEARNING (18+): engleză generală, 6 niveluri; engleză pentru examenele Cambridge, IELTS, TOEFL, Cambridge pentru afaceri; engleză limbaje specializate.

4. Engleza pentru companii:
PROFESSIONAL LEARNING: engleză generală, 6 niveluri; engleză limbaje specializate (afaceri, banking şi finanţe, integrare europeană, lucru în străinătate, medicină, medicină dentară, farmacie)

Servicii

    ACCENT PE CONVERSATIE
In centrul activitatilor noastre sta ideea de conversatie. Nu folosim cursuri clasice care implica mult scris si citit.
Vorbim despre diverse lucruri (familie, casa, cumparaturi, familie, serviciu, calatorii), toti elevii fiind implicati, chiar si incepatorii aflati la primele lectii!
Din experienta mea, acesta este modul de lucru prin care putem obtine rezultate rapide in privinta vorbirii efective a limbii engleze.
 
    GRAMATICA SIMPLIFICATA
Nu ne pierdem timpul si energia cu gramatici stufoase. Dealungul celor 15 ani de experienta mi-am cristalizat o metoda de lucru proprie care vizeaza obtinerea de rezultate rapide, mai ales in ce priveste vorbirea limbii engleze.
“Esenta” acestei abordari personale consta in faptul ca putem avea o corectitudine de 90% in exprimare folosind doar 4 dintre cele 12 timpuri verbale ale modului indicativ (timpurile simple si prezentul continuu).
Astfel, se poate imparti procesul de invatare a limbii engleze in 2 etape.
Etapa I
Vorbim fluent si intelegem tot ce ni se spune folosind doar primele 4 timpuri verbale (corectitudine de 90%).
Etapa II
Doar dupa ce obiectivul primei etape este atins (vorbire fluenta), cei care doresc se pot perfectiona treptat, indreptandu-se catre idealul de corectitudine (100 %).
Parerea mea este ca o abordare diferita, in care se incearca stapanirea dintru inceput a celor 12 timpuri verbale (metoda clasica) duce la confuzie, oamenii ajung “sa nu mai vada padurea de copaci” si au de cele mai multe ori sentimentul ca nu vor reusi niciodata sa aiba o cunoastere clara a acestor notiuni de gramatica.

     GRUPE MICI DE STUDIU (maxim 12 elevi ). Astfel, fiecare cursant beneficiaza de atentia personala de care are nevoie pentru a evolua.