Cursuri Comert / Industrie Brasov

Centrul Kiddy's

Comert / Industrie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Comert / Industrie Brasov: Centrul Kiddy's.

    Pentru prima data in Romania, Learn With Music aduce direct din Statele Unite ale Americii, faimoasele si premiatele materiale (ce includ CD-uri & Manuale specializate) din programul The Music Class Inc®.
    Cercetarile stintifiice au demonstrat ca timpul propice pentru a incepe educatia muzicala a copilului si a introduce o limba straina este cuprins intre intervalul 0 – 6 ani.
    Astfel, Learn with Music vă oferă programele The Music Class®, ce includ:

clase de muzica pentru bebelusi (4 luni – 15 luni) – Bunnies
clase de muzica pentru toddlers (1 an - 3 ani) -  Music Pups®
clase de muzica pentru prescolari (4 ani - 6 ani) - Music Cats®

    In aceasta perioada, copiii privesc si experimenteaza singuri, descoperind lucrurile care ii atrag. Chiar daca efortul lor nu este intotdeauna incununat cu succes, pe masura ce vor avansa in varsta, rezultatele vor fi evidentiate prin imbunatatirea aptitudinilor muzicale si lingvistice. Participand activ la clasele de muzica in limba engleza, copiii vor asimila in mod natural conceptele de baza ale limbii straine, jucandu-se,cantand si interactionand cu cei din jur. Aceasta tehnica are la baza termenul cheie de - educatie informala - (care nu angajeaza o activitate/actiune pedagogica bazata pe institutionalizarea corelatiei subiect-obiect).
    Si aceasta nu e tot! Pentru a-si incuraja copiii, parintii vor participa activ in timpul orelor de muzica si limba engleza. Exemplul parental este esential in aceasta etapa a vietii celor mici, care se considera mai mult decat indreptatiti sa copieze comportamentul si obiceiurile celor mari.

Servicii

Bebelusii din clasa Bunnies vor experimenta o gama variata de instrumente de ritm precum: oua speciale cu sunete, clopotei de mana, maraquitas, triunghi muzical, blocuri de lemn cu tonuri, cabasas, tobe din cauciuc, banda elastica, mingii si animale vorbitoare din plus.
Desi participarea bebelusilor pare pasiva la inceput, ei absorb activ ceea ce aud, vad si simt. In timp ce corpul si sistemul nervos creste rapid, bebelusii adesea arata raspunsuri progresive din ce in ce mai complexe ca semn al recunoasterii cantecelelor. Parintii vor invata la aceste clase cum sa stimuleze dezvoltarea muzicala si a limbii engleze a bebelusului. Creierul bebelusului este in formare - in special in aceasta perioada de timp. In timp ce acestia invata primele sunete ale limbii engleze, ei vor adauga in acelasi timp si ritmuri si tonuri ale muzicii. Asemeni copiilor care invata auzind parintii vorbind, bebelusii merg prin acelasi proces al ascultarii, decodarii si apoi experimentarii cu noua limba - engleza. Pentru a invata toate acestea insa, ei trebuie expusi activ la noua limba straina si la sunetele si ritmurile muzicale.
Bebelusul care a participat la clasele de muzica in limba engleza va avea un avans inaintea celorlalti, care abia la 5-6 ani incep sa experimenteze muzica si o noua limba straina. El este deja obisnuit cu fonetica limbii engleze si cu diferitele stiluri si ritmuri ale muzicii! Pentru el va fi foarte usor sa-si imbogateasca vocabularul si chiar sa vorbeasca engleza.
Nu este niciodata prea devreme sa incepi o limba straina si sa faci muzica alaturi de bebelusul tau! Creierul lui este ca un burete care absoarbe si proceseaza tot ceea ce il inconjoara. Muzica este un limbaj universal prin care toti ne putem exprima!


Copiii vor dezvolta vocabularul englez cu ajutorul cantecelor, jocului si al miscarii. In acelasi timp, ei isi vor dezvolta urechea muzicala, simtul ritmului, deprinderiile groso-motorii si fine-motorii (necesare in utilizarea instrumentelor muzicale), gandirea creativa si increderea in ei insisi.
Cercetarile au aratat ca interactiunile intre varstele mixte dintr-o clasa aduc cele mai mari beneficii cand este vorba de invatarea timpurie.
Participantii in clasa Music Pups® vor primi colectia muzicala si carticica cu versurile printr-un sistem de download. Cartea contine si cateva pagini educative pentru parinti precum si sugestii pentru fiecare cantecel ce activitati puteti face acasa alaturi de cel mic. Fratii inscrisi in alte clase se vor bucura de aceeasi colectie.
O sesiune dureaza 10 saptamani. Clasa dureaza 45 de minute, iar copiii sunt insotiti de parinti. In clasa se va vorbi limba engleza.
Copiii din clasa Music Pups® vor experimenta o gama larga de instrumente de ritmica: ou muzical, clopotel de mana, bete de ritmica, tobe, clopot rezonant cu maleta, maraquitas, triunghi de rezonanta, blocuri de lemn cu doua tonuri, cabasas, banda mare elastica, esarfe colorate de dans, mingi si animale de plus.
Pe langa toate acestea, exista si un 'stand' carti in limba engleza, la fiecare clasa prezentandu-se noi concepte - cartile folosesc cuvinte simple in engleza si au imagini care incita simturile copilului (tactil, auditiv). Se vor folosi deasemeni, cartonase cu imagini, flash cards, prin care se vor exersa cuvintele din cantecele. Astfel, copilul va fi inconjurat de toti stimulii: vizuali, auditivi, tactili si kinestezici, ajutand astfel la o mai buna intelegere si dezvoltare a limbii engleze.


In fiecare saptamana copii si parintii vor primi o foaie cu noile cuvinte/ expresii in engleza pentru a le invata si practica impreuna cu parintii in timpul saptamanii. Scopurile acestei clase sunt:

    Dezvoltarea vocabularului limbii engleze, precum si conversatia in aceasta limba straina (toate acestea se vor dezvolta datorita instructiunilor si practicarii vorbirii in permanenta in clasa a limbii straine - engleza)
    Dezvoltarea ascultarii critice - esentiala pentru succesul muzical , si totodata, activitatile pe care le desfasuram in clasa vor ajuta si la dezvoltarea atentiei copilului in general.
    Vom desfasura activitati muzicale la keyboard - iar in urma lor, copiii vor fi familiarizati cu utilizarea unui instrument musical.
    Vom introduce instrumente de orchestra.
    Fiecare copil va avea propria partitura cu tonurile si ritmurile specifice dezvoltarii sale.

Copiii din clasa de Music Cats® vor experimenta o gama larga de instrumente de ritmica: ou muzical, clopotel de mana, bete de ritmica, tobe, clopot rezonator cu maleta, maraquitas, triunghi de rezonanta, blocuri de lemn cu doua tonuri, cabasas, banda mare elastica, esarfe colorate de dans, mingi, Voice Flexing Cards, postere cu instrumentele muzicale, pian marr de parchet, clopote muzicale cu 8 note muzicale, etc.