Cursuri Limbi Straine Botosani

Asociatia Judeteana Organizatori Evenimente Botosani

Limbi Straine reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Limbi Straine Botosani: Asociatia Judeteana Organizatori Evenimente Botosani.

    Centrul Judetean de Limbi Straine & Multilingvism Botosani ( CJLSM ) in colaborare cu Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente Botosani (AJOEBT), organizaeaza cursuri de limbi straine & workshop-uri de multilingvism pentru copii, elevii, tinerii si grupurile de amatori, de la gradinitele, scolile, liceele si ONG-urile Culturale din judetul Botosani.

Servicii

Structura cursurilor diferă in funcţie de limba de studiu , iar durata unui curs complet variază intre noua luni si doi ani. Cursurile se desfasoara sub forma de module, fiecare modul dureaza 3 luni, o data pe saptamana, cate o sedinta de 120 de minute. La finalul fiecarui modul, cursanţii primesc adeverinte /certificate de participare, in care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut in urma examenului final si a activitatii din timpul cursului. In urma frecventarii unui curs complet (toate modulele), se eliberează o diploma de absolvire.

Cursurile au ca principal scop si obiective:
a) intelegerea limbii vorbite;
b) exprimarea orala:
c) intelegerea limbii scrise;
d) redactarea corecta a unui text scris;
e) interactiunea in conversatie
f) participare, socializare si favorizarea competitivitatii
g) diversificarea ofertei educationale
h) rolul competenţelor lingvistice
- familiarizarea cu termenii si tehnicile uzuale de comunicare
i) invatarea si promovarea limbilor straine si a multilingvismului