Cursuri unghii

Cursuri unghii

Cursuri unghiiCa majoritatea oamenilor, am o relatie de dragoste / ura cu lacul de unghii stralucitor. Pe de o parte, imi place, pentru ca imi transforma unghiile intr-o minge de disco sparkly, dar pe de alta parte, poate fi consumator de timp si iritant. Va recomand cursuri unghii daca vreti sa faceti performanta in acest domeniu.

Ce puteti invata la cursuri unghii?

Da, in timp ce stralucirea curcubeu lucios niciodata nu reuseste sa ma atraga, timpul si efortul necesar pentru a aplica un strat de baza de glitter, ucide TOATA distractia. In majoritatea timpului am ramas cu niste pete de sclipici plasate sporadic peste fiecare unghie. Dragut, nu?

Ei bine, ce credeti? Se pare ca s-ar fi acest chin de a aplica glitter. Deoarece frumoasa vloggerita, Kelli Marissa, a venit cu un mod inteligent pentru a asigura un finisaj fara sclipiri, fara pete.

Pasul unu: Aplicati un strat transparent de baza.

Pasul doi: Kelli foloseste "latex lichid" pentru a da in jurul marginilor unghiei, dar trucul functioneaza la fel de bine cu adezivul sau aracet.

Pasul trei: Puneti sclipiciul  pe coltul unui burete mic.

Pasul patru:  Intindeti sclipiciul  pe unghii  folosind buretele. Aplicati totul in straturi pentru a crea o acoperire complet opaca.

Pasul cinci: Finalizati cu un strat de acoperire.

Daca nu va doriti foarte multa stralucire  sau culori stralucitoare, trebuie sa stiti ca oricum aceste culori vor iesi rapid din tendinte.

Totul se pare ca pleaca din Coreea de Sud (unde incep toate tendintele  in frumusete si unghii), acelasi salon care ne-a dat unghiile cu forme anormale.

Parcul Eun Kyung este geniul unghiilor care se afla in spatele acestui aspect si se bazeaza pe salonul Unistella din Seul. Byrdie a vorbit cu Alicia Yoon, fondatorul magazinului de frumusete coreean Peach & Lily si Unistella, despre regulile desenate.

Ea a fost inspirata de bratarile prieteniei si s-a distrat incercand asta pe unghii. Este un aspect interesant pentru ca foloseste un margele adevarate se pare ca aceste bilute chiar se pun in jurul unghiilor.

Tot ceea ce este foarte complicat  implica si  un cost anume - unele dintre modele pot dura doua ore si jumatate pentru a fi aplicate. Daca aveti rabdare, ati putea incercati modele sofisticate.

Cine are nevoie de un inel de diamant atunci cand poti avea unghii diamante ?!

Chiar la timp pentru Craciun, Rafinaria29 raporteaza ca manichiuristul sud-coreean Eun Kyung Park a imbunatatit o noua tendinta de frumusete, care va va face sa va plimbati de Anul Nou cu cele mai bune unghii. Pentru a face un "upgrade" pe trendul sticlei sfaramate pe care a dezvoltat-o anul trecut, unghiile diamant - numite si unghii cu diamante LED – duc cu adevarat unghiile stralucitoare la nivelul urmator si este sigur ca fondatorul salonului Unistella nu ar fi putut crea un aspect mai fascinant.

Ele vin chiar si in culori diferite - pentru ca nu tot ce straluceste este diamant. In timp ce Eun nu si-a dezvaluit inca tehnica pentru a obtine acest aspect incredibil, Teen Vogue ofera teoria foarte plauzibila ca foloseste aceeasi tehnica "cut-and-paste" pe care a facut-o pentru unghiile de sticla, dar cu folii holografice in loc de celofan.