Cursuri frizerie

Cursuri frizerie

Cursuri frizerieCele mai multe persoane testeaza foarfecele pe propriul par cel putin o data in viata. Este recomandat ca atunci cand prindeti curaj si incercati si pe altii sa aveti facute cursuri frizerie. Multi dintre noi am incercat sa ne taiem varfurile sau chiar sa schimbam forma parului si am ajuns in lacrimi, facand apeluri telefonice frenetice la cel mai apropiat salon cu prima deschidere. Adesea tentatia unei tunsori libere, atunci cand petreceti sute pe an pe bucati, stil si culoare, poate fi prea tentanta.

De ce este recomandat sa faceti cursuri frizerie?

In timp ce  expertii spun ca au vazut multe tunsori de succes, ea a vazut si dezastre. "Daca doriti o taiere structurata, nu incercati niciodata singur. Tunsorile personale nu au chiar asa de mare succes ", spune ea.

In timp ce va puteti decide sa va oferiti un aspect pentru ca nu puteti obtine o intalnire in curand, disperarea nu este cel mai bun motiv pentru taierea parului. "Unele femei isi taie propriul par din disperare pentru ca au o zi de par foarte proasta sau ceva traumatic s-a intamplat in viata lor", spune Claire. "Nu trebuie sa va taiati parul atunci cand va aflati intr-o stare emotionala".

"S-a spus ca diferenta dintre o tunsoare buna si una rea este de doua saptamani",  spun expertii. Dar o auto-taiere ar putea dura luni de reparatii, asa ca am avertizat cititorii incerce sa evite sa se tunda singuri. Taiati-va propriul par, daca aveti un par moale, usor stratificat, care ar putea sa se aseze usor.

Inainte de a taia, tineti cont de faptul ca multe saloane vor oferi bomboane gratuite daca mergeti sa va tundeti- este mai usor decat sa incerce sa remedieze greselile clientului.

Impletiti-va tot parul pana la varful capului si rasuciti-l bine. Aceasta taiere va va oferi o tunsoare mai inclinata, si este ideal daca doriti un bob inversat.

Retineti ca aceasta metoda nu va elimina mult din lungimea parului , dar taierea unei parti a parului poate duce la o stratificare puternica, precum si la indepartarea semnificativa a greutatii , ceea ce nu poate fi ideal pentru parul fin sau subtire. Taiati cat de mult par doriti. Tineti ferm parul deasupra capului, taiati-l cu foarfeca.

Puteti stabili locul in care stratul cel mai scurt va cadea prin taierea unei bucati de par din parul frontal, in cazul in care doriti ca stratul cel mai scurt sa sa ajunga pana acolo.  Acest lucru poate servi drept ghid pentru unde sa taiati. Lasati parul sa cada in jos si sa-l rulati printr-un pieptene. Rotiti-va parul in directia opusa. Trageti-va din nou parul, rasuciti-l in directia opusa. Desprindeti partile din fata. Daca doriti o bresa mai lunga sau breton, pieptenati o sectiune din partea de sus a parului inainte de a incepe sa tundeti. Daca nu doriti breton, treceti la pasul urmator.

Pentru un breton des, taiati direct de la ureche la ureche. Impletiti-va tot parul pana la varful capului si rasuciti-l bine.  Puneti degetele aproape de partea de jos pana acolo unde considerati, tineti ferm si taiati.