Cursuri Marketing Arges

Cursuri Marketing Pitesti

Marketing reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Marketing Arges: Cursuri Marketing Pitesti.

  Marketingul reprezintă mai mult decât realizarea unor vânzări. Acesta  se ocupă de clienţi şi de satisfacerea nevoilor lor. Acesta este sensul nou al Marketingului: “Crearea relaţiilor cu clienţii pe baza valorii şi a satisfacţiei pentru client reprezintă însăşi esenţa gândirii şi practicii moderne de marketing”. 
În literatura de specialitate veţi întâlni diverse definiţii ale Marketingului. Eu am să încerc sintetizarea acestora în trei abordări în definirea Marketingului, şi anume:

 Marketingul este un fel de filozofie de afaceri. Conform acestei abordări clientul ocupă locul central. Marketingul este privit ca o artă de a depista nevoile clientului, de a crea cerere si a fideliza consumatorul.

 Marketingul ca activitate practică. Conform acestei teorii, Marketingul este privit ca o funcţie a întreprinderii, un proces managerial capabil să transforme nevoia în cerere, crearea şi dirijarea produsului la locul, momentul şi în sortimentul cerut, în condiţii profitabile pentru ofertant şi pentru consumator.

 Marketingul ca instrument de conducere. Conform aceste teorii marketingul utilizează un ansamblu de metode şi tehnici specifice de cercetare şi planificare pentru realizarea activităţilor sale.

 De aceea, cursurile de marketing sunt foarte importante in zilele noastre.  

Servicii

 De ce sa studiati cu noi?

  • veti obtine certificari recunoscute; 
  • continutul cursurilor este dezvoltat ca raspuns la nevoile practicienilor de marketing din cele mai variate industrii;
  • cursurile si modulele sunt dezvoltate si reevaluate permanent pe baza studiilor, chestionarelor si feedback-ului permanent de la angajatori in legatura cu abilitatile si cunostintele de care au nevoie de la angajatii lor;
  • traningul va furnizeaza instrumente de lucru pe care le puteti aplica imediat, in profesia dumneavoastra, in organizatia in care lucrati.