Cursuri Marketing Tulcea

BIT INFOSTART S.R.L.

Marketing reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Marketing Tulcea: BIT INFOSTART S.R.L..

Indiferent de stadiul in care ati avansat in cariera sau de specificul industriei in care lucrati, este nevoie sa fiti la zi cu noutatile, de la noile tehnologii si canale de marketing la ultimele instrumente de colectare si analiza a datelor dar mai ales, cu problemele fundamentale strategice si de business care va ajuta sa castigati influenta si credibilitate si dincolo de departamentul de marketing, mai ales la nivelul board-ului companiilor in care activati.

Un manager de succes poate pune produsul sau serviciul potrivit la prețul potrivit în fața clientului potrivit. Nu întotdeauna vânzările masive sunt cheia succesului. Scopul marketingului este să genereze interes și recunoaștere, care vor duce către vânzările ce pot propulsa profitul.
     Cursul își propune să dezvolte abilitățile managerilor de a crea o strategie de marketing și de a modela mesaje convingătoare pentru clienții vizați.
     Se propun module și teme actuale, în acord cu noile tendințe ale dinamicii pieței, pornind de la analize de marketing și studii de piață, până la strategii de marketing specifice diferitelor canale (offline și online).
     Participanții se vor familiariza cu modele și instrumente de marketing care să le permită adaptarea strategiei de marketing în funcție de nevoile companiei.
     O atenție deosebită va fi acordată campaniilor de social media și marketingului on-line, fiind prezentate principalele canale și instrumente de acces și succes în această zonă. De asemenea, va fi dezvoltat conceptul de brand management, ca formă de aplicare a tehnicilor de marketing la un anumit produs, linie de produse sau brand. 

De ce sa studiati cu noi?

  • Obtineti certificari recunoscute national; 
  • Continutul cursurilor este dezvoltat ca raspuns la nevoile practicienilor de marketing din cele mai variate industrii;
  • Cursurile si modulele sunt dezvoltate si reevaluate permanent pe baza studiilor, chestionarelor si feedback-ului permanent de la angajatori in legatura cu abilitatile si cunostintele de care au nevoie de la angajatii lor;
  • Traningul va furnizeaza instrumente de lucru pe care le puteti aplica imediat, in profesia dumneavoastra, in organizatia in care lucrati.