Cursuri Management Sibiu

Werner Seeger Qualitts Management Romania

Management reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Management Sibiu: Werner Seeger Qualitts Management Romania.

r Managementul Calităţii este în România cel mai important birou de consultanță pentru management, audit și formare în ceea ce privește managementul calității, managementul de mediu și metodele de management. 

Fiind partener exclusiv al VDA-QMC oferim sub această licență, în conformitate cu standardele germane, cursuri de formare de auditori autorizați. Serviciile noastre cuprind și preluarea temporară a mandatelor de management, de exemplu în caz de restructurare sau relocare. Consultanții și formatorii noștri experimentați vă stau la dispoziție oriunde în țară.

Calitate în industrii şi servicii

Ne susținem clienţii la îndeplinirea obiectivelor privind creșterea performanțelor și a competitivității prin: implementare și optimizare a sistemelor de management; audit de proces, riscuri și produs; consiliere privind restructurăriile sau extinderea/relocarea producției. De asemenea organizăm în centrul nostru de instruire din Sibiu seminare și traininguri pe teme relevante legate de calitate și de management.

Servicii de consultanţă în toată lumea

Dispunem de birouri de consultanță permanente în Germania (WSQ) și în România. În plus colaborăm cu parteneri din diferite țări din Europa, Asia, Africa de Sud și Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul acestei rețele internaționale realizăm la un nivel ridicat de calitate proiecte internaționale de consultanță, care răspund necesităților dumneavoastră.

Servicii

 

  • consultanta, seminarii, audituri si management interimar: management de calitate, management de procese, vda 6.3 si 6.5, cqi, auditori interni