Cursuri IT / Calculatoare Sibiu

Star Sys Pro

IT / Calculatoare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre IT / Calculatoare Sibiu: Star Sys Pro .

    Tehnologia moderna si dotarile salilor de cursuri (calculatoare de ultima generatie, videoproiectoare etc.), permit desfasurarea in conditii optime a cursurilor de formare profesionala. Orele de teorie si practica sunt realizate intr-o sintonanta perfecta, astfel incat sa permita aplicarea imediata in practica a cunostintelor teoretice dobandite. Rezultatele foarte bune obtinute la examenele finale confirma buna pregatire a absolventilor nostri si ne recomanda!
    Suntem un colectiv tanar si entuziast. Suntem deschisi la nou, empatici, adaptabili la cerinte noi si dornici de a veni in intampinarea clientilor nostri si actionam astfel incat calitatea serviciilor noastre sa fie la cel mai inalt standard. Lucram cu profesori calificati si foarte bine pregatiti, cu o lunga experienta, fiind la curent cu ultimele noutati in domeniu ceea ce le permite sa asigure un standard de inalta clasa a cunostintelor predate.

Servicii

Cursul de “OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE”este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. La finalul cursului, fiecare cursant va primi un certificat de absolvire recunoscut (vedeti model certificat de absolvire si supliment descriptiv).

Este un curs de initiere si se adreseaza celor care doresc sa invete teoretic si practic cum sa utilizeze calculatorul. Cursul cuprinde 4 module: sisteme de operare, editare de texte, calcul tabelar, notiuni de internet.
Studii necesare pentru accesul la cursul de operator introducere, validare si prelucrare date: invatamant de 10 clase sau scoala profesionala.


COMPETENTE PROFESIONALE:

    Gestionarea suporturilor/dispozitivelor de stocare a datelor/documentelor;
    Organizarea activitatii proprii;
    Utilizarea echipamentelor periferice;
    Asigurarea securitatii datelor/documentelor;
    Introducerea si validarea datelor;
    Prelucrarea datelor;
    Transpunerea datelor pe suport;

Cursul are o durata de 42 de ore si se desfasoara timp de 7 saptamani. La cerere cursul se poate desfasura si pe o perioada mai scurta (condensat 9 zile) sau extins (mai mult de 6 sapt.)
Cursurile se desfasoara in urmatoarele localitati : Sibiu si imprejurimi : Cisnadie, Avrig, Talmaciu, Medias, Agnita,etc. ; Cluj, Brasov, Fagaras, Sebes, Alba Iulia, Rimnicu Vilcea, Targu Mures, Timisoara, Arad, Oradea, Bucuresti. De asemenea vor putea avea loc in orice localitate din tara unde sunt inscrise minim 10 persoane pentru seria respectiva de curs.

Important!

Profesorii care predau sunt profesori de informatica cu o bogata experienta, fiind mereu la curent cu tot ce apare nou in domeniu. Cei care urmeaza cursurile noastre, garantam ca vor fi foarte bine pregatiti astfel incat in final vor putea face fata cu succes cerintelor de la locul lor de munca. Oferim asistenta de specialitate gratuit absolventilor nostri in activitatea lor ulterioara. Pentru cei care din diferite motive (concedii, boala, examene etc) au fost nevoiti sa intrerupa cursul, le oferim posibilitatea sa vina intr-o serie urmatoare gratuit la oricate ore doresc, sau chiar sa reia cursul integral, fara costuri suplimentare!