Cursuri Constructii / Instalatii Sibiu

Cursuri Formare Profesionala Sibiu

Constructii / Instalatii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Constructii / Instalatii Sibiu: Cursuri Formare Profesionala Sibiu.

Despre Noi


Cursuri de calificare in constructii si instalatii

Un rol important, pe care l-a avut si il are in continuare centru nostru este prin oferta de cursuri de calificare in segmentul de piata al constructiilor, unde suntem lideri la nivel de judet si in judetele limitrofe.

Toate cursurile din portofoliul nostru sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a adultilor din Romania prin Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, iar certificatele de absolvire si calificare sunt insotite de suplimentele descriptive aferente si au recunoastere nationala si europeana.

cursuri constructii instalatii sibiu

Organizam cursuri de frigotehnist necesare lucratorilor care deservesc instalatiile frigorifice de producere a frigului industrial cu diferite capacitati, din unitatile specifice industriei alimentare. Desfasurarea activitatii frigotehnistului presupune respectarea tuturor conditiilor de lucru, a instructiunilor de exploatare, intretinere si reparare pentru fiecare echipament din instalatia frigorifica.

La cursul de electrician constructor veti invata cum sa montati, sa puneti in functiune si sa remediati toate tipurile de instalatii si echipamente electrice specifice constructiilor civile si/sau industriale precum si dezvoltarea aptitudinilor necesare pentru a putea indeplini cerintele legate de aceasta ocupatie(atentie, indemanare, spirit de echipa, putere de analizasi decizie, corectitudine, asumarea responsabilitatii, etc.) si sa detineti un volum mare de cunostinte teoretice si practice din domeniile: electrotehnica, electronica, mecanica, echipamente actionate electric.

Curs de frigotehnist

 

 

Galerie foto