Cursuri Limbi Straine Satu Mare

Cursuri limbi straine Satu Mare

Limbi Straine reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Limbi Straine Satu Mare: Cursuri limbi straine Satu Mare.

1. Engleza pentru învăţământ pre-şcolar, primar şi gimnazial:
PRE-JUNIOR (4-7 ani) – „Tărâmul basmelor”
JUNIOR (7-9 ani) – „ABC şi ABC+”
JUNIOR PLUS (9-12 ani) – Cambridge Starters – pregătire pentru examenele Cambridge YLE; engleză generală
JUNIOR EXPERT (12-14 ani) – pregătire pentru examenele Cambridge KET şi PET; engleză generală

2. Engleza pentru învăţământ liceal:
PRE-SENIOR (14-16 ani) – pregătire pentru examenul Cambridge FCE; engleză generală
SENIOR (16-18 ani) – pregătire pentru examenul Cambridge CAE; engleză generală; engleză pentru examenul de bacalaureat; engleză pentru admiterea la facultate

3. Engleza pentru adulţi:
ADULT LEARNING (18+): engleză generală, 6 niveluri; engleză pentru examenele Cambridge, IELTS, TOEFL, Cambridge pentru afaceri; engleză limbaje specializate.

4. Engleza pentru companii:
PROFESSIONAL LEARNING: engleză generală, 6 niveluri; engleză limbaje specializate (afaceri, banking şi finanţe, integrare europeană, lucru în străinătate, medicină, medicină dentară, farmacie)

Servicii

    Curs de
germană
franceza
engleza
italiana
norvegiana
maghiara


Acest curs are 30 de ore în total şi se va desfăşura pe o perioadă de 6 săptămâni cu 2 şedinţe pe săptămână de la 18.30 la 21.00 sau, în cazul în care toţi participanţii la curs vor fi disponibili mai devreme, orele de curs vor putea fi puse şi în timpul zilei de la 16.30 la 18.30, de exemplu.

Preţul cursurilor în grupă depinde de numărul de participanti înscrişi pentru grupa corespondentă unui nivel (de ex: începător, elementar, intermediar, etc) şi include:

• Testarea preliminară pentru încadrarea în nivel
• Suportul de curs (in original pentru majoritatea limbilor)
• Materialele didactice auxiliare
• Evaluarea progresului (la jumătatea modulului)
• Test Final
• Certificat de Participare (emis pentru 70% prezenţa la cursuri şi 60% la testul final).

Numărul final de participanţi pentru fiecare grupe va putea fi confirmat în ziua de vineri înainte de începerea cursului. La fiecare modul (serie de cursuri) se formează grupe la mai multe nivele.

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultaţi Regulamentul Cursurilor.

La centrul nostru abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi.Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate.
Profesorii nostril folosesc tehnici de predare speciale care se adaptează fiecărui stil de învăţare şi menţin o balanţă între fluenţa şi acurateţea fiecărei nevoi în parte.