Cursuri Limbi Straine Satu Mare

Bridge Language Study House

Limbi Straine reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Limbi Straine Satu Mare: Bridge Language Study House.

    La Centrul de Limbi Străine puteţi întâlni oameni deosebiţi, şi devotaţi serviciilor pe care centrul le oferă.
    Prin profesionalismul şi entuziasmul lor veţi fi întotdeauna întâmpinaţi cu amabilitate şi devotament. Implicarea noastră în dezvoltarea celor mai noi metode de însuşire a unei limbi străine, folosind materiale moderne, de ultimă oră, are scopul de a face o schimbare în România şi totodată de a deveni un centru educaţional al excelenţei.
    Colaboram cu aproximativ 70 de profesori de limbi străine.

Servicii

    Curs de
germană
franceza
engleza
italiana
norvegiana
maghiara


Acest curs are 30 de ore în total şi se va desfăşura pe o perioadă de 6 săptămâni cu 2 şedinţe pe săptămână de la 18.30 la 21.00 sau, în cazul în care toţi participanţii la curs vor fi disponibili mai devreme, orele de curs vor putea fi puse şi în timpul zilei de la 16.30 la 18.30, de exemplu.

Preţul cursurilor în grupă depinde de numărul de participanti înscrişi pentru grupa corespondentă unui nivel (de ex: începător, elementar, intermediar, etc) şi include:

• Testarea preliminară pentru încadrarea în nivel
• Suportul de curs (in original pentru majoritatea limbilor)
• Materialele didactice auxiliare
• Evaluarea progresului (la jumătatea modulului)
• Test Final
• Certificat de Participare (emis pentru 70% prezenţa la cursuri şi 60% la testul final).

Numărul final de participanţi pentru fiecare grupe va putea fi confirmat în ziua de vineri înainte de începerea cursului. La fiecare modul (serie de cursuri) se formează grupe la mai multe nivele.

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultaţi Regulamentul Cursurilor.

La centrul nostru abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi.Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate.
Profesorii nostril folosesc tehnici de predare speciale care se adaptează fiecărui stil de învăţare şi menţin o balanţă între fluenţa şi acurateţea fiecărei nevoi în parte.