Cursuri Formare Profesionala Salaj

S.C. INFOCONTUR S.R.L.

Formare Profesionala reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Formare Profesionala Salaj: S.C. INFOCONTUR S.R.L..

    Infiinţată în 2003, este o companie dinamică a cărei activitate vizează organizarea cursurilor autorizate de formare profesională, specializare şi perfecţionare din diverse domenii pentru elevi, studenţi şi şomeri dar şi cursuri de specializare şi perfecţionare profesională pentru persoanele pentru care cariera este o provocare continuă, precum şi vânzarea de tehnică de calcul şi prestări servicii în domeniul soft şi reţele de calculatoare.
    La noi clientul este întotdeauna pe primul loc. Construim relaţii de afaceri bazate pe încredere, corectitudine şi deschidere - relaţii în care toate părţile au de câştigat. Clienţii noştri includ firme de prestigiu din toate domeniile de activitate, persoane fizice (adulţi, adolescenţi si copii).
    Societatea desfăşoară cursuri de zi (OPEN) cu o durată de 4 luni, care presupun deplasarea cursanţilor la sediul companiei şi frecventarea cursurilor pe întreaga lor perioadă.

Servicii

Frizer – Coafor – Manichiurist – Pedichiuristul este specialistul care isi desfasoara activitatea in saloanele de infrumusetare si executa lucrari specifice de infrumusetare a parului si unghiilor. De asemenea, reprezinta salonul in relatia cu clientii, asigurand o buna comunicare cu acestia, in scopul stabilirii serviciilor de care clientul are nevoie si adaptarii lucrarilor la caracteristicile clientului. Activitatile desfasurate de Frizerul – Coafor – Manichiurist – Pedichiurist includ:
- Programarea clientelei
- Executarea coafurilor simple
- Executarea coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.)
- Executarea ondulatiei permanente
- Executarea tratamentelor capilare
- Executarea tunsorii pentru femei
- Executarea vopsirii parului
- Executarea spalarii parului
- Executarea tunsorii pentru barbati
- Executarea barbieritului
- Executarea ingrijirilor faciale si capilare
- Executarea masajului pentru maini
- Executarea si finisarea manichiurii
- Executarea masajului pentru picioare
- Executarea si finisarea pedichiurii.Zidarul, pietrar, tencuitor executã elemente de constructii (pereti portanti, ne portanti, de compartimentare, stâlpi, arce, bolti, cupole, canale, cãmine, etc.) din zidãrii de complexitãti diferite folosind pietre naturale sau artificiale confectionate din materiale arse (cãrãmizi, blocuri ceramice etc.) sau nearse (formate din amestecul unuia sau a mai multor materiale de bazã cu un liant) sub formã de monolit sau de blocuri, prin asezarea lor în rânduri orizontale si îmbinarea lor dupã anumite reguli, folosind un liant (mortar) pentru legarea acestora, verificã si corecteazã defectele de executie.
Zidarul, pietrar, tencuitor aprovizioneazã locul de muncã cu materiale, scule, unelte, dispozitive si utilaje necesare, pregãteste sculele, dispozitivele si utilajele pentru lucru, preparã mortarele pentru zidãrii si tencuieli.
De asemenea, zidarul, pietrar, tencuitor, pregãteste suprafetele elementelor de constructii din zidãrie de cãrãmidã sau beton, în vederea tencuirii ( verificã abaterile, curãtã, traseazã, umezeste suprafetele etc.) si executã tencuirea elementelor de constructii prin aplicarea succesivã a mai multor straturi de mortar cu caracteristici fizice si tehnice specifice care sã asigure calitatea necesarã, o protectie bunã si un finisaj corespunzãtor scopului pentru care aceastã lucrare se realizeazã.
Zidarul, pietrar, tencuitor executã de obicei constructii si elemente de constructii noi dar posedã si competentele necesare pentru a interveni la constructiile vechi, fie pentru demolarea lor în cazul când nu se mai pot folosi fãrã risc, fie pentru reabilitarea, modernizarea si aducerea lor la o stare de functionare bunã, prin lucrãri de reparatii la zidãrii si tencuieli. El este capabil sã evalueze calitatea si eficienta lucrãrii din punct de vedere tehnic si economic.
Zidarul, pietrar, tencuitor utilizeazã informatiile din planurile si detaliile de executie si efectueazã calcule matematice simple care se referã la lucrãrile de zidãrii si tencuieli (necesar de materiale, volume de zidãrii si suprafete de pereti tencuiti etc.), se integreazã în cadrul echipei, îsi identificã sarcinile si îsi planificã activitãtile zilnice si poate comunica corect cu toate persoanele implicate direct în procesul de muncã sau care au legãturã cu acesta, foloseste toate posibilitãtile pentru dezvoltarea sa personalã si profesionalã.
Zidarul, pietrar, tencuitor este capabil sã identifice si sã evite riscurile de accidentare si sã intervinã corect în caz de accident
Competenta „Executarea lucrãrilor de reabilitare termicã a clãdirilor de locuit” descrisã în unitatea de competentã nr. 19 este optionalã.Dulgherul- tâmplar- parchetar este muncitorul din constructii-montaj a cãrui activitate se compune din: executarea schelelor necesare lucrului la înãltime pentru lucrãrile de zidãrie si finisaje la interior si exterior, executarea cofrajelor pentru diferitele elemente de rezistentã ale constructiilor (fundatii, stâlpi, grinzi, plansee, scãri, pereti) din beton armat monolit, montarea elementelor prefabricate care alcãtuiesc structura de rezistentã a clãdirilor etajate, montarea pardoselilor din lemn (dusumele din scândurã, parchet de diferite esente fag, stejar, foi de parchet laminat), executarea acoperisului tip sarpantã, încadrarea si ajustarea tâmplãriei.

În principal dulgherul- tâmplar- parchetar are de efectuat urmãtoarele activitãti:
-citeste si interpreteazã planurile de executie si cele de detaliu pentru executarea lucrãrilor în conformitate cu proiectul de executie.
-efectueazã calcule matematice simple de apreciere a necesarului de materiale pentru executarea lucrãrilor de dulgherie/tâmplãrie.
-mãsoarã si traseazã amplasamentul lucrãrilor de dulgherie/tâmplãrie în conformitate cu proiectul de executie si normativele în vigoare.
-organizeazã si curãtã propriul loc de muncã în vederea desfãsurãrii activitãtii de dulgherie / tâmplãrie.
-verificã calitatea lucrãrilor de dulgherie/tâmplãrie în conformitate cu proiectul de executie si normativele în vigoare, remediazã defectiunile apãrute astfel încât lucrãrile executate sã corespundã cu proiectul de executie si normativele în vigoare.