Cursuri Comert / Industrie Maramures

Rivulus Dance

Comert / Industrie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Comert / Industrie Maramures: Rivulus Dance.

Scoala de dans si balet Rivulus Dance a fost creata, dupa cum si motto-ul nostru o spune, din pasiune pentru dans. Cu toate ca suntem la inceput de drum si existam doar de 5 ani, pasiunea pentru aceasta forma de arta ne ghideaza pasii zi de zi. Misiunea noastra este orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor si multumirea acestora, cat si obtinerea de rezultate la nivel national si international.
Activitatea zilnica a antrenorilor Rivulus Dance presupune functionarea ca o echipa foarte bine unita, construita in primul rand pe respectarea valorilor fundamentale:

    Orientare spre client si rezultat
Pentru noi multumirea clientului primeaza. Acest principiu se concentreaza pe cel mai important lucru, si anume asigurarea permanenta a calitatii si a sigurantei serviciilor oferite, urmate de rezultatele dorite.

    Profesionalism si experienta
Ne pasa ce facem si pentru cine facem, transformand promisiunile in realitate prin oferirea unor servicii exceptionale. Calitatea este lucrul pe care stim sa-l oferim, marca noastra de identificare. Noi credem, actionam si depunem eforturi constante in vederea unei eficiente calitative ridicate datorate sumei experientelor trecute ce genereaza rezultatele prezentului. Recompensam constant performantele, dar in acelasi timp luam masurile potrivite atunci cand situatia o cere. Nu in ultimul rand acceptam perfectionarea continua, initiativele si schimbarile in bine ca principii de baza.

    Incredere si corectitudine
Puteti conta pe noi! Increderea sta la baza oricarei relatii. Pentru Rivulus Dance este important ca beneficiarii cursurilor noastre sa aiba siguranta intrarii in posesie a unor servicii de calitate.

    Integritate si respect
Respectul si integritatea conduce comportamentul nostru. Ne bazam intreaga activitate pe principiile eticii si ale integritatii morale.Ne respectam clientii, echipa, colaboratorii si angajamentele luate. Succesul este generat de toate ideile exprimate mai sus, dar si datorita comunicariiin mod deschis si sincer si oferirea a ceea ce promitem.

Servicii

    Dans copii

Dansul este cea mai spectaculoasa forma de arta ce iti ofera libertatea de a straluci in public, de a fi tu insuti. Totodata, dansul inseamna sport, arta, distractie. Dansul nu presupune a face doar câtiva pasi pe muzica, ci a transmite in jurul tau naturaletea miscarii, emotii si placerea de a dansa.
Ofera-i copilului tau ocazia sa savureze muzica, miscarea prin dans si relatiile de prietenie. Antrenorii nostri inzestrati cu multa rabdare, pasiune pentru dans si copii, dar si buni cunoscatori ai psihologiei copilului alaturi de o pedagogie foarte bine dezvoltata reusesc sa construiasca si sa cimenteze multiple stiluri de dans (dans sportiv, dans modern, dans popular, jazz etc.) pe care copiii, ulterior, cu munca si dedicare pentru dans le stapanesc foarte bine. Orele de grup pentru copii se desfasoara pe grupe de varsta (3-4 ani, 5-6 ani si peste 7 ani) si nivele de evolutie (incepatori, intermediari si avansati).

    Balet copii
Initierea in arta  dansului clasic trimite spre  formarea armonioasa si dezvoltarea catre maturitate a diferitelor parti corporale. Totodata, practicarea baletului inca din primii ani ai copilariei  orienteaza copiii spre adevaratele valori umane. In cadrul orelor de balet punem accent pe dezvoltarea posturii corecte si expresivitatii corporale, dar si pe invatarea exercitiilor de baza din balet. Orele de grup pentru copii se desfasoara pe grupe de varsta (3-4 ani – baby balet, 5-6 ani – pre-balet si peste 7 ani – balet introductiv) si nivele de evolutie (incepatori, intermediari si avansati).
Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri si alte activitati imaginative vor pastra ritmul de curs plin de viata si captivant.

Baby balet (3-4 ani)
Copiii vor exersa si aprofunda elementele de baza ale miscarii creative si baletului. Exercitiile fizice vor urmari intarirea musculaturii, corectarea posturii si mersului, dar si sporirea capacitatii de concentrare si coordonare. La acest nivel totul se va invata sub forma de joaca, fara a folosi termeni din balet sau exercitii prea grele pentru nivelul acestei grupe de varsta.

Pre-balet (5-6 ani)
Elementele de miscare creativa vor fi completate de exercitii secventiale si de sporire a capacitatii de coordonare, amplasamente de scena – care îi învata pe copii sa-si aminteasca “locul” lor în sala si exercitii de miscare – care pun accentul pe pozitia piciorului, postura, întinderea si comportamentul in baletul clasic. Conceptele de baza ale baletului vor fi introduse incepand cu acest nivel.

Balet introductiv (peste 7 ani)
Acest curs se adreseaza copiilor pregatiti pentru a se integra intr-un format de curs ce are scopul de a-i pregati pentru o clasa de balet “real”. Elementele de miscare creativa vor fi completate de exercitiile la sol, sarituri, ridicari, piruete si exercitii in pereche pentru sporirea capacitatii de coordonare.
Acest nivel reprezinta tranzitia de la cursurile adresate copiilor catre cursuri de balet academic, mai structurate, cu un nivel crescut de pregatire formala, incluzand exercitii la bara si miscare coordonata. Se pune accent pe tinuta, amplasament si comportamentul in baletul clasic. Exercitiile practice introduse la acest nivel, vor dezvolta o baza solida pentru intelegerea cognitiva si fizica necesare formarii in baletul clasic. Conceptelor de baza deja invatate si asimilate li se vor alatura altele noi.