Cursuri Formare Profesionala Iasi

Formare Profesionala reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Formare Profesionala Iasi: .

 

   Oferim clienților noștri din diferite industrii, training-uri personalizate de înaltă calitate, incluzând exemple și practici concrete care au aplicabilitate în viața de zi cu zi, în cadrul unor programe care satisfac atât nevoile companiei cât și al individului.

 

Negocierea câștig-câștig

Negocierea este un proces pe cât de interesant pe atât de dificil. În negociere, succesul şi frustrările sunt mereu prezente. Pentru a avea succes în negocieri trebuie să fiţi un negociator rezistent la stres, flexibil şi insistent, cu o cunoaştere excelentă a serviciilor, produselor dar şi a pieţei. 

Şi totuşi, calităţile enumerate mai sus nu sunt suficiente! Care este avantajul unei pregătiri temeinice, a unei planificări eficiente dacă negociatorii se comportă greşit în timpul negocierilor? Cunoştinţele şi gândirea structurată sunt cerinţe importante pentru negociatori, însă acestea singure nu vă vor asigura succesul! 

 

Abordarea noastră

Înţelegând aceste elemente importante, ne concentrăm asupra aspectelor comportamentale ale negocierilor, fără a neglija în tot acest timp aspectele logice.

Comportamentul comunicaţional al negociatorilor şi reacţia din partea partenerilor sunt observate şi înregistrate. Rezultatul este comparat cu Modelul de analiză comunicaţională Siegel CA®

Rezultatul oferă un indicator clar al ariilor care necesită îmbunătăţiri şi face parte din sesiunile video personalizate de feedback din cadrul programului. 

 

Conţinutul programului: 

cele 3 elemente centrale ale programului sunt: 

1. Pregătirea

- stabilirea obiectivelor şi a planurilor de rezervă 

- definirea elementelor negociabile, a priorităţilor şi a limitelor

- determinarea costurilor concesiunilor

2. Planificarea

- evaluarea propriilor puncte forte şi puncte slabe şi a balanţei puterii 

- planificarea opţiunilor şi cum să ne târguim şi să convingem 

- succesul pe termen lung versus succesul pe termen scurt 

3. Conducerea negocierilor 

- modelul CA® pentru o comunicare de succes 

- persuasiunea, puterea, târguiala 

- depăşirea situațiilor dificile (impasurile) în negocieri 

- rezultatele de succes

 

Metodologia Siegel® 

  • Experienţă intensivă de învăţare (max. 30% teorie; 70%+ activităţi în echipe şi jocuri de rol)
  • Toate sesiunile de joc de rol sunt înregistrate video şi apoi analizate în grupuri mici
  • Sesiunile intensive de feedback (inclusiv o analiză detaliată bazată pe rapoarte electronice) vor permite participanţilor să îşi definească punctele cheie de învăţare şi să îşi construiască propria listă cu “ce este de facut” 
  • Punte către realitate: se va aloca timp traducerii acestor abilități în scenarii aplicabile la locul de muncă.  

 

 

Parteneri

Unul din motivele principale pentru care am ales să lucrăm cu compania Siegel este conceptul de Coach intern, care ne oferă o legătură directă cu participanţii la curs. În acest fel, împreună cu trainerii Siegel putem să ne motivăm oamenii încă din timpul sesiunii de training şi putem să avem o perspectivă clară asupra abilităţilor lor, aflând care sunt punctele asupra cărora trebuie să ne concentrăm odată întorşi în mediul de lucru real.” 

Maximilian G. Haselbach, Head of Training, BEKB, Elveția

Galerie foto