Cursuri Finantare Europeana Iasi

Info Educatia

Finantare Europeana reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Finantare Europeana Iasi: Info Educatia.

    Organizatia noastra are ca principala activitate formarea profesionala a adultilor, urmarind dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii a beneficiarilor nostri.

    Centrul de Formare Profesionala INFOEDUCATIA organizeaza cursuri de perfectionare si specializare, dar la cererea agentilor economici desfasuram si cursuri de calificare pentru diferite meserii.Cursuri Finantare Europeana Iasi

    Din dorinta de a raspunde solicitarilor clientilor nostri, am introdus în oferta noastra cele mai atractive programe de formare, oferind flexibilitate în parcurgerea acestora, cursurile fiind structurate pe module de pregatire teoretica si practica.

    Pregatirea teoretica se desfasoara în salile proprii de curs sau la sediul clientilor, persoane juridice, fiind asigurata de traineri profesionisti, experti în diferite domenii.

    În urma absolvirii se emit certificate de absolvire, respectiv de calificare, recunoscute în tara, cu valabilitate pe tot parcursul vietii.

    Certificatele de absolvire au antetul MEC si MMSSF si au timbru sec aplicat de CNFPA, având regimul actelor de studii.

    La cerere, se poate aplica si apostilarea Haga, care va confera recunoasterea diplomei în toate tarile Uniunii Europene.

Servicii

    Ocupaţia Expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene are în vedere toate persoanele care au responsabilitatea de a concepe, elabora  şi implementa un proiect, respectând legislaţia în vigoare la nivel naţional şi european.
Cursul se adresează celor care acordă consultanţă privind accesarea fondurilor europene, angajaţilor din cadrul instituţiilor publice şi private în care se derulează proiecte finanţate din fonduri europene, precum şi celor care doresc să obţină competenţele necesare scrierii unei cereri de finanţare şi implementării unui proiect.

Unităţile de competenţă dobândite în urma cursului:Cursuri Finantare Europeana Iasi

1. Pregătirea elaborării proiectului
2. Documentarea în vederea realizării proiectului
3. Stabilirea parteneriatelor
4. Elaborarea proiectului

Cursul este autorizat ANC si se finalizează cu certificat de absolvire emis de către Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Galerie foto