Cursuri IT / Calculatoare Hunedoara

Test Flag

IT / Calculatoare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre IT / Calculatoare Hunedoara: Test Flag.

Firma noastra este primul reprezentant regional ECDL din tara. In calitate de reprezentant regional firma noastra deruleaza activitati In principalele orase din judetele Hunedoara si Alba.

Firma noastra este primul Centru Acreditat TOEIC din Regiunea 5 Vest, acreditare obtinuta de la Institutul International pentru Educatie Budapesta, in vederea organizarii testarilor pentru certificarea cunostintelor de limba engleza.

Principalele activitati derulate In prezent de firma noastra :

 Cursuri de instruire, examinarea si atestarea pentru obtinerea Permisului European de Conducere al Calculatorului - ECDL;

 Supravegherea si supervizarea testarilor organizate la alte centre de testare acreditate, in calitate de reprezentant regional al ECDL Romania;

 Cursuri de initiere in specialitatea "Operator calculator electronic si retele";

 Cursuri de engleza pentru afaceri; cursuri de limba engleza pentru comunicare;

 Pregatirea pentru testare si organizarea testarilor in vederea certificari cunostintelor de limba engleza la nivel international, finalizat cu diploma TOEIC (Test de limba engleza pentru comunicare internationala).

Printre activitatile desfasurate de noi se afla si implementarea unui proiect finantat din fonduri PHARE: "NECESSAIR-UL MANAGERULUI DE SUCCES", proiect derulat in parteneriat cu firma Quasar S.A. In cadrul acestui proiect am elaborat un studiu pentru a marca efectele dezvoltarii abilitatilor de baza in utilizarea calculatoarelor asupra rezultatelor economice a firmei: "Cine nu stie sa lucreze cu computerul manânca banii companiei" , care este primul studiu de acest gen In ROMÂNIA.

Acreditarile obtinute si activitatile derulate de la infiintare si pana astazi pot atesta faptul ca suntem unul dintre principalii furnizori de servicii de instruire la nivel international si european in domeniul utilizarii calculatoarelor si a limbii engleze.

Pe tot parcursul derularii activitatii am avut cursanti de la unele dintre cele mai mari firme din judet. Astfel in portofoliul firmei se afla 70 de persoane de la Directia Generala a Finantelor Publice Hunedoara, 20 de la Macon, numeroase persoane din Inspectoratul Judetean Al Politiei Hunedoara, 30 de persoane de la Quasar, 30 de persoane de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, 20 de persoane de la Directia de Munca Solidaritate Sociala si Familie Hunedoara, fiind foarte multumite de seriozitatea In activitatile ocazionate pentru obtinerea permisului ECDL si profesionalismul cu care au fost tratate aceste persoane de catre firma noastra. Astfel, de la inceputul activitatii si pana in prezent, gradul de promovare a fost de aproximativ 90 % la un numar total de 210 de cursanti.