Cursuri Limbi Straine Harghita

Euwork Job

Limbi Straine reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Limbi Straine Harghita: Euwork Job.

          Conform experientelor noastre, poti insusi cunostinte lingvistice potrivite langa munca in mediul limbii materne respective, pronuntare corecta si expresii moderne in acelasi mod, parca ai urma un curs de limba scumpa din Londra.
          Contrar opiniei publice, avand cunostinte minime de limba, n-o sa ai succes in Anglia, dar nici in alta parte. Angajatorii chiar si in cazul celor mai simple munci fizice, vor angaja numai acele persoane, cu care pot purta conversatii prin propozitii intregi. Din pacate nu ii intereseaza, daca cineva ”invata repede” sau este perfect dintr-o alta limba. Aproape nicaieri nu se solicita certificatul emis dupa un examen lingvistic.

Servicii

           Cursul de incepator de limba engleza si germana – Asociatia pentru tineret FIDELITAS.
       Daca vrei sa lucrezi in Austria, Germania si Marea – Britanie, dar inca nu cunosti limba, opteaza pentru cursul de pregatire intensiva engleza sau germana a Catedrei, acolo vei fi invatat, incepand de la cunostintele de baza, la toate cele care sunt de ajuns, ca sa ocupi cele mai simple posturi, numai in doua luni. Cursul tine 72 de ore, si se porneste de la nivelul de incepator. Materialul cursului, metodica de predare si centrele de greutate nu seamana cu cursurile care pregatesc cursantii la examen de limba si au o durata mai lunga, ci ”scopul sfinteste instrumentul.”  Cursantii insusesc repede cele mai necesare baze, pe care in spatiul lingvistic dat in timpul sederii lor de acolo, pot cladi alte cunostinte lingvistice. Bazele insusite in acest fel, sunt de ajuns pentru a se acomoda si de a incepe munca in strainatate.