Cursuri Finantare Europeana Galati

DUCATTO INVEST

Finantare Europeana reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Finantare Europeana Galati: DUCATTO INVEST.

    Firma noastră se află într-un proces de  continuă dezvoltare. Odată cu creşterea gamei de servicii din domeniul consultanţei de afaceri şi noi ne adaptăm unor secţiuni din ce în ce mai specializate, acest lucru fiind făcut prin stagii de pregătire şi practică cu cei mai buni profesionişti din domeniul formării de specialişti în domeniul juridic şi de afaceri pentru că, trebuie să recunoaştem, sunt destule cunoştinţe specialitate pe care trebuie să le cunoaştem prin abordarea altor specialişti.
    Firma face servicii de consultanţă şi management încă din anul 1998, când am apărut pe o piaţă destul de slab dezvoltată în acest domeniu. Suntem o echipă de consultanţi ce au început activitatea prin prestarea de activităţi pentru societăţi comerciale şi pentru persoane ce doresc să deschidă o afacere (start-up). Pregătirea juridică generală şi specializată pe domeniul afacerilor, pregătirea în management general şi cu specializare pe managementul proiectelor precum şi practica făcută pe aceste domenii determină o premisă ridicată pentru o consiliere şi o asistare competentă pentru cei ce vor să înceapă o afacere sau să dezvolte una deja începută.
    Scopul activităţii noastre este de a vă înţelege pentru a putea să vă ajutăm să vă creşteţi afacerea. Firmele româneşti au posibilitatea de a se dezvolta la acelaşi nivel calitativ şi cantitativ cu alte firme din lume, pot lucra de la egal la egal cu firme din ţări cu tradiţie în afaceri pentru că fenomenul globalizării produce efecte ireversibile: firme străine pot intra mai uşor pe piaţa din România, dar şi firmele româneşti au posibilitatea de pătrunde mai uşor pe pieţele din alte ţări.

Servicii

    FONDURI EUROPENE, cât şi alte proiecte ce impun mangamentul unui proiect.

Oferim pachete de parteneriate pentru persoane fizice şi juridice din toată ţara pentru identificarea şi realizarea de proiecte. Nu este necesară o pregătire în domeniul proiectelor respective. Asigurăm gratuit analiza eligibilităţii solicitantului şi o minimă instruire a partenerului.
Programe de finanţare post-aderare: Identificarea programelor şi surselor de finanţare specifice tipurilor de investiţii; Elaborarea documentaţiilor necesare accesării fondurilor post-aderare: fonduri structurale si de coeziune, fondurile pentru dezvoltare rurala si pescuit etc.; Pregătirea şi desfăşurarea procedurilor de achiziţii, contractare şi plăţi specifice programelor de finanţare.
Analiză studii şi instruire: Elaborarea de analize de piaţa pentru produse agroalimentare; Elaborarea de studii pe probleme de integrare în Uniunea Europeană în domeniile: agricultură, industrie alimentară, dezvoltare rurală, Politica Agricolă Comună şi fonduri post-aderare; Instruire pe probleme de integrare în Uniunea Europeană în domeniile: agricultură, industrie alimentară, dezvoltare rurală, Politica Agricolă Comună şi fonduri post-aderare.