Cursuri Comert / Industrie Dolj

DAGMAR D.V.

Comert / Industrie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Comert / Industrie Dolj: DAGMAR D.V..

    Oferim servicii de formare/predare si de traducere-interpretare din anul 2009. Calitatea serviciilor noastre este certificata de numarul de clienti in continua crestere de la an la an (atat persoane fizice, cat si juridice), precum si de acreditarile nationale si internationale oferite pentru munca echipei noastre, formata din specialisti, profesionisti acreditati si pregatiti la cel mai inalt nivel pentru a veni in sprijinul dvs.
    Centrul nostru este locul perfect pentru dezvoltarea si formarea adultilor, cat si a copiilor, deoarece promoveaza invatarea permanenta (“Lifelong Learning”). Cu noi aveti posibilitatea sa va perfectionati competentele de limbi straine si IT, sa va dezvoltati din punct de vedere artistic prin muzica, dans sau arte plastice, si chiar sa va recalificati profesional.

Servicii

    Cursuri de limbi straine autorizate

Centrul DAGMAR D.V. ofera cursuri de limbi straine copiilor si adolescentilor. In prezent, organizam cursuri de limba engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, norvegiana si romana pentru straini. Datorita recunoasterii calitatii cursurilor noastre si rezultatelor obtinute, am venit in intampinarea cererilor parintilor craioveni si am inceput sa inscriem cursanti de la nivel pre-scolar cu varste intre 4 si 7 ani.
Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca in cadrul echipei noastre avem profesoare care au lucrat ca profesor de limba straina in centre lingvistice din Spania sau ca asistenti in scoli primare din Marea Britanie. Ele sunt consiliate de catre o educatoare si sunt coordonate de catre directorul DAGMAR D.V., Valentina Dutescu, care preda engleza la nivel international in Marea Britanie copiilor si adolescentilor.
Centrul DAGMAR D.V. este centru acreditat de pregatire si examinare E.C.L. pentru limbile engleza, germana si franceza.


    Dezvoltare personala

Mihaela Sfarleaza (profesor-educator la Centrul Dagmar D.V.) va sustine, incepand cu luna octombrie, un curs de dezvoltare personala pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani, in fiecare sambata. Ideea cursului a pornit de la premisa de a le oferi celor mici un cadru potrivit dezvoltarii de abilitati de relationare si autocunoastere, mult mai usor de asimilat in perioada pre-adolescentei, abilitati care le vor fi utile pe parcursul intregii vieti, in diverse situatii, atat in mediul scolar, cat si pe plan personal sau profesional. Scopul este deschiderea perspectivei copiilor asupra modului de a invata si colaborarea cu ceilalti. Cursul isi propune, in primul rand, sa ofere experiente, contexte noi in care copiii sa se deschida si sa se manifeste creativ.
Sedintele sunt tematice si presupun un grad inalt de interactivitate, prin jocuri de rol, cantece si alte activitati creative. La final, participantii primesc un certificat de absolvire a cursului.

STRUCTURA CURSULUI:

1. Sa ne cunoastem mai bine
2. Spatiul
3. Corpul uman
4. Muzica
5. Teatru
6. Arta
7. In lumea cuvintelor
8. Lucram impreuna


    Muzica

Centrul de Arte DAGMAR D.V. organizeaza prin Departamentul de Muzica urmatoarele cursuri pentru copii, adolescenti si adulti.
Povestea noastra a inceput in anul 2009 cu primul curs de muzica, cel de chitara. Cursul s-a dezvoltat rapid si include in prezent cursuri de chitara clasica, acustica, folk si electrica.
In vara anului 2010 am introdus 3 noi cursuri: canto muzica populara, pian si vioara.
In anul 2011 am introdus cursurile de canto muzica usoara, urmand ca in 2012 sa introducem si cursurile de percutie/tobe.


    Dans & gimnastica

CENTRUL DE ARTE DAGMAR D.V. organizeaza prin Departamentul de Dans si Gimnastica urmatoarele cursuri pentru copii, adolescenti si adulti. Nr. minim de participanti este 4, iar numarul maxim in functie de varste si curs este intre 8 si 12.