Cursuri Resurse Umane Dambovita

Mob Vad

Resurse Umane reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Resurse Umane Dambovita: Mob Vad.

    Activitatea principala a societatii Mob Vad se materializeaza in reprezentareabig_13147 intereselor membrilor in raport cu alte entitati, organizarea de intâlniri de afaceri sub diferite forme pentru stimularea investitiilor in judet, sustinerea de campanii de promovare a produselor locale prin realizarea de târguri, expozitii si alte actiuni similare. De asemenea organizatia isi propune sa fie si un centru de informare si consultanta pentru firmele membre.
    
    Centrul de formare profesionala din cadrul societatii Mob Vad organizeaza noi cursuri de formare profesionale, care vin in ajutorul somerilor, si nu numai, care vor sa se formeze in noi meserii ori care vor sa primeasca certificare acreditata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii pentru meseria pe care o practica deja. Iata care sunt specializarile pentru care vor fi sustinute cursuri.

Servicii

Cursul este structurat in trei module, urmarind aprofundarea tematicilor specifice fiecaruia:

    Tehnici de recrutare si selectie a personalului

Daca doriti sa deveniti un profesionist in recrutare, va invitam sa participati la cursul de “Tehnici de recrutare si selectie a personalului”. Ne propunem ca prin acest curs sa va oferim tot suportul pentru a deveni un recrutor profesionist, capabil sa gestioneze provocarile aparute intr-un proces de recrutare. Cu ajutotul acestui curs va veti insusi atat strategiile de recrutare pentru un proces de recrutare clasica, cat si pentru un proces de executive search, obtinand informatiile necesare despre fiecare pas al procesului de recrutare.
Cursul va cuprinde, pe langa partea practica, o multitudine de jocuri de rol, simulari, dezbateri si demonstratii. La finalul cursului veti putea deveni un business partner pentru managementul companiei in care lucrati.

    Evaluarea performantelor angajatilorCursuri Resurse Umane Targoviste

 In urma participarii la acest curs veti avea urmatoarele beneficii:

 •     veti intelege corelarea implementarii unui sistem de evaluare cu alte procese specifice functiunii de resurse umane
 •     veti sti sa implementati un sistem de evaluare/de management al performantei
 •     veti sti sa stabiliti legal criteriile de evaluare in acord cu specificul activitatii angajatului, in functie de fisa postului (JD – job description)
 •     veti sti sa stabiliti obiectivele individuale in functie de fisa postului (JD – job description)
 •     veti sti sa aliniati obiectivele individuale la obiectivele companiei
 •     veti sti sa concepeti formulare de evaluare pentru diferite posturi din organizatie
 •     veti sti sa documentati evaluarea
 •     veti sti ce presupune implementarea Balanced Scorecard la nivel de companie si rolul dashboard-urilor si scorecard-urilor de performanta in integrarea acestui sistem/instrument
 •     veti sti sa implementati metoda de evaluare 360 de grade
 •     veti sti sa contracarati erorile frecvent intalnite in procesul de evaluare

    Legislatie si politici manageriale

Totodata, rolul unui HR Manager ca si expert resurse umane in cadrul organizatiilor apare ca fiind o necesitate, gratie si modificarilor legislative cu un impact major asupra oricarei organizatii. Pe langa cadrul legislativ modificat, cursul ofera tuturor participantilor o bogata cazuistica, combinand astfel cadrul legal cu cazuri concrete din practica, prezentandu-se spete solutionate de catre instantele din Romania, studii de caz si exemple de buna practica.
In urma participarii la acest training veti avea urmatoarele beneficii:

 •     veti cunoaste prevederile legislatiei muncii (inclusiv unele mai putin cunoscute), cu noile modificari aduse
 •     veti deveni un bun “ITM” intern, necesar, acum, oricarei companii care urmareste permanent conformitatea cu legea
 •     veti gasi solutiile relevante la problemele de actualitate privind aplicarea si interpretarea dispozitiilor legale ce reglementeaza incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, concedierea individuala si colectiva
 •     veti sti sa implementati un sistem de evaluare a performantelor angajatilor si sa corelati performanta cu alte procese si functii HR: sisteme de recompensare, training si planul de dezvoltare stabilit pentru fiecare angajat

Galerie foto