Cursuri Limbi Straine Constanta

Centru pentru formare profesionala si dezvoltare regionala

Limbi Straine reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Limbi Straine Constanta: Centru pentru formare profesionala si dezvoltare regionala.

Servicii

Ai deja cunostintele de baza si vrei sa urmezi un curs engleza intermediar?
Cursul Limba Engleza intermediari  pune accent  pe imbunatatirea cunostintelor acumulate, dezvoltarea vocabularului  si exercitii gramaticale mai complexe.
Pentru parcurgerea acestui modul sunt necesare cunstinte de Limba Engleza nivel 1 Beginner
Modalitatea de predare utilizata de catre profesori este diferita de tipul standard bazat pe prelegere si invatare mecanica a unor termeni necunoscuti. Trainer-ul se concentreaza in mod special pe acumularea succesiva de noi informatii in timpul orelor de curs, prin intermediul jocurilor de rol, al discutiilor libere, prezentarilor interactive, metode care si-au dovedit aplicabilitatea practica.
Fiecare cursant va primi gratuit suportul de curs.La sfarsitul cursului de Engleza intermediate  se elibereaza o diploma emisa de Premium Teaching.Daca se doreste obtinerea unei diplome emise de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ,  diploma recunoscuta la nivel national , la inscriere se va specifica acest lucru, si se va achita o taxa suplimentara.

NU exista taxe suplimentare fata de costul afisat al cursului!
Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos.
Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat.La finalul unui Curs Engleza Intermediar cursantii vor fi capabili sa:
-          exprime dorinte, sugestii, promisiuni, invitatii, scuze, asteptari, recomandari, felicitari
-          citeasca corect, sa scrie si sa interpreteze texte cu un nivel mai ridicat de dificultate (email-uri, scrisori, descrieri)
-          se exprime in cadrul reuniunilor sociale sau de afaceri,
-          intocmeasca oferte de servicii
-          gramatica: prezentul simplu, prezentul continuu, adverbe de frecventa, trecut simplu, trecut continuu, verbe modale, infinitiv, diateza pasiva, etc.