Cursuri Formare Profesionala Constanta

Cursuri Calificare Forever Young

Formare Profesionala reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Formare Profesionala Constanta: Cursuri Calificare Forever Young.

    FOREVER YOUNG este un centru de formare avizat de ministerul muncii,cu o experienta Cursuri Formare Profesionala Constantade peste 20 ani.

    Suntem in colaborare cu A.J.O.F.M. Constanta si avem cursuri cu plata si gratuite.

    Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs , rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri.

    Detinem un sediu  cu 3 etaje (300mp suprafata) in Constanta, Str semanatorului 38,perpendicular pe Soveja ,sali de curs moderne, 7 cabinete de practica capacitate 300 persoane, dotari de ultima generatie, peste 1000 de cursanti.

    Vizitaţi-ne şi veţi fi convinşi de atuurile noastre: locaţia inspirată, profesionalismul echipei, standardele serviciilor şi calitatea produselor. De asemenea, veţi descoperi că singurul nostru “defect” este acela că suntem PERFECŢIONISTI.

Servicii

    Scoala FOREVER YOUNG este autorizata de CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesionala a Adultilor) din subordinea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
    Aceste cursuri îmbină într-un mod armonios teoria şi practica, cursanţii având posibilitatea de a aplica ceea ce învaţă în mod teoretic, ceea ce îi ajută la sedimentarea cunoştinţelor.
    Referitor la partea practica si teoretica ,ce reprezinta majoritatea orelor de curs, va informam ca se desfasoara in sala de curs din Str. Semanatorului 38 ET1 si ET 2, cu o dotare moderna de exceptie. Suportul de curs şi materialele necesare sunt incluse în taxa de şcolarizare.

    Dacă vrei să te alături echipei de profesionişti de la FOREVER YOUNG, poţi aplica pentru orice post inscriindu-te.
    Acte Necesare:

  • buletin de identitate (original si copie);Cursuri Formare Profesionala Constanta
  • certificat de nastere (original si copie);
  • certificat de căsătorie, dacă este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie);
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie);
  • adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
  • dosar cu sină;


    Mai multe informaţii la nr. de telefon 0723 577 559 sau maverik_10mai@yahoo.com


Cursurile se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa lucreze intr-un salon de infrumusetare, persoanelor care doresc sa-si deschida propria afacere in acest domeniu si nu in ultimul rand se adreseaza persoanelor interesate de ingrijirea proprie la un nivel avansat de exigenta.

COSMETICA CURS INITIERE            2 LUNI     700 RON
COSMETICA CURS CALIFICARE     5 LUNI     1200 RON
MACHIOR CURS SPECIALIZARE     7 SAPT.   1800 RON
FORMATOR: COMESCU KATY

FRIZERIE CURS CALIFICARE                                                                                2 LUNI     500 RON
FRIZERIE-COAFOR-MANICHIURA-PEDICHIURA CURS CALIFICARE        5 LUNI     1200 RON
FORMATOR: CRACIUN MARIA

STILIST PROTEZIST DE UNGHII SPECIALIZARE             2 SAPT. 650 RON
FORMATOR: SEITASAN CAROLINA

MASEUR SPECIALIZARE/INITIERE         1 LUNA     450 RON
TEHNICIAN MASEUR INITIERE                 3 LUNI     850 RON
TEHNICIAN MASEUR CALIFICARE          8 LUNI     1200RON
FORMATOR: LACATUS LENUTA

Galerie foto