Cursuri IT / Calculatoare Caras severin

Formare Plus

IT / Calculatoare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre IT / Calculatoare Caras severin: Formare Plus.

Esti in cautarea unui curs de calificare gratuit, perfectionare sau initiere in Resita? Va oferaim cele mai bune servicii de formare profesionala/cursuri de calificare. Din pacate, in momentul de fata, nu organizam cursuri gratuite. Daca doriti sa va tinem la curent legat de cursurile gratuite organizate de partenerii formareplus va rugam sa va abonati la newsletter. 

Amplasat intr-o locatie centrala, cu sali moderne, si mijloace de invatare inovative,  va oferaim cursuri de calificare gratuite sau perfectionare profesionala, la cel mai inalt nivel. Cursurile gratuite de formare profesionala (cursuri de calificare, cursuri de perfectionare sau cursuri de initiere) organizate de catre Formare Plus se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta minima de 16 ani, cu invatamant obligatoriu absolvit, persoanelor in cautarea unui loc de munca, sau persoanelor ce doresc sa-si consolideze pozitia la actualul loc de munca. Deasemenea serviciile Formare Plus se adreseaza agentilor economici ce doresc formarea personalului angajat. 

Din pacate nu avem o sucursala si in orasul Resita insa exista posibilitatea sa urmati in Bucuresti un curs de calificare. Peste 30% dintre absolventii formareplus sunt din provincie, acestia optand sa faca naveta sau sa stea cu chirie pe perioada desfasurarii cursului. 

Probabil va intrebati de ce sa faceti atata drum?! ..pe langa motivele enumerate mai jos e bine de stiut ca Formare Plus organizeaza unele cursuri care nu se regasesc in oferta altor centre de formare profesionala din Romania sau din Resita
 

 4 motive pentru a urma cursuri de calificare din Resita

  • Locatie centrala cu acces facil la mijloace de transport in comun
  • Sali moderne dotate corespunzator
  • Formatori cu vasta experienta
  • Reduceri si programe de fidelitate

Servicii

  Echipa noastra este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. Suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora. Prin contractele si colaborarile pe care le avem incheiate cu agentii economici, reusim sa plasam imediat dupa finalizarea cursurilor absolventii care au rezultate notabile pe parcursul programelor de formare.