Cursuri Marketing Bucuresti

Cursuri Marketing Sector 2

Marketing reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Marketing Bucuresti: Cursuri Marketing Sector 2.

     Un manager de succes poate pune produsul sau serviciul potrivit la prețul potrivit în fața clientului potrivit. Nu întotdeauna vânzările masive sunt cheia succesului. Scopul marketingului este să genereze interes și recunoaștere, care vor duce către vânzările ce pot propulsa profitul.
     Cursul își propune să dezvolte abilitățile managerilor de a crea o strategie de marketing și de a modela mesaje convingătoare pentru clienții vizați.
     Se propun module și teme actuale, în acord cu noile tendințe ale dinamicii pieței, pornind de la analize de marketing și studii de piață, până la strategii de marketing specifice diferitelor canale (offline și online).
     Participanții se vor familiariza cu modele și instrumente de marketing care să le permită adaptarea strategiei de marketing în funcție de nevoile companiei.
     O atenție deosebită va fi acordată campaniilor de social media și marketingului on-line, fiind prezentate principalele canale și instrumente de acces și succes în această zonă. De asemenea, va fi dezvoltat conceptul de brand management, ca formă de aplicare a tehnicilor de marketing la un anumit produs, linie de produse sau brand.

Servicii

    TEMATICA:marketing_rapid_city2_400

      În afaceri direcția de dezvoltare strategică la nivelul companiei trebuie corelată cu o abordarea a pieței prin intermediul marketingului strategic, ce are rolul de a oferi o imagine de ansamblu asupra performanțelor organizaționale în raport cu piața de profil și clienții companiei.
     Rolul marketingului strategic este acela de a defini direcția de dezvoltare și de repoziționare periodică a companiei în funcție de climatul de afaceri și de provocările caracteristice fiecărui segmant de piață în care activează compania. În cadrul acestui proces, departamentul și managerul de marketing joacă un rol important, alături de reprezentanții top managementului.
     Participanții se vor familiariza cu modele și instrumente de marketing care să le permită adaptarea strategiei de marketing în funcție de nevoile companiei.
     O atenție deosebită va fi acordată campaniilor de Social Media și marketingului on-line, fiind prezentate principalele canale și instrumente de acces și succes în această zonă.
     De asemenea, va fi dezvoltat conceptul de brand management, ca formă de aplicare a tehnicilor de marketing la un anumit produs, linie de produse sau brand. Brand managementul presupune gestionarea caracteristicilor tangibile și intangibile ale unui brand: definire, poziționare, preț, ambalare, etc.

     În urma absolvirii acestui curs, participanţii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei şi Autoritatea Națională de Calificări (fostul Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor).

Certificatul recunoaşte competenţele necesare practicării meseriei de Manager de Produs - cod COR 241938.

Galerie foto