Cursuri Frizerie Canina Bucuresti

Cursuri Frizerie Canina Sector 1

Frizerie Canina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Frizerie Canina Bucuresti: Cursuri Frizerie Canina Sector 1.

curs frizerie coafura animale sector 1Iubesti animalele si iti doresti sa lucrezi cu acestea? Ai o pasiune in a aranja, coafa, pieptana propriul animal de companie pentru a arata cat mai chic si cat mai ingrijit?

Acum poti invata totul despre cosmetica si coafura canina venind la cursul de frizerie animale organizat de noi, unde stilistii nostri va vor invata toate scretele coafurii si toaletajului canin: toaletarea si cosmetizarea canina si feline (taiere unghii, curatat urechi, vidare glande perianale), tuns, spalat, periapt, parfumat, anatomia, scurt istoric, origini, tipuri de rase, dermatologie, comportamentul cainelui, reactii, comunicarea cu clientii, rase de caini, grupe de caini, tunsori standard, tunsori de expozitie, trucuri, cosmetica canina, precum si multe secrete legate de intretinerea indragitelor animale de companie.

Descriere curs

Modulul 1: Introducere in grooming

In cadrul acestui modul te vei familiariza cu meseria de coafor canin si vei invata care sunt atributiile coaforului canin.

Modulul 2: Instrumentar/Echipamente

Industria ingrijirii animalelor de companie este in continua dezvoltare, iar oferta instrumentarului si a echipamentelor este vasta. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, este necesara cunoasterea si modul de folosire a fiecaruia.

Modulul 3: Dermatologia si anatomia animalelor de companie

Se intampla des ca in cadrul procesului de toaletare coaforul canin sa identifice probleme dermatologice de care stapanul nu are cunostinta. Nu intra in compentele coaforului canin sa ofere solutii medicale pentru rezolvarea acestor probleme, insa e necesar sa detii un minimum de cunostinte pentru protejarea sanatatii tale, a stapanului si a cainelui. Iar pentru a manevra in siguranta un caine in cadrul toaletajului si pentru a reusi o coafura perfecta, este necesar sa cunosti anatomia canina si standardele raselor. Toate aceste informatii le vei primi de la medicul veterinar cu care noi colaboram.

Modulul 4: Pieptanarea si descalcirea corecta a parului. Tipuri de blana

In functie de gradul de incalcire si de tipul de blana, exista proceduri specifice pentru a obtine cele mai bune rezultate. In cadrul acestui modul vei invata care este ingrijirea specifica si care sunt metodele de toaletare pentru fiecare tip de blana.

Modulul 5: Imbaierea si uscarea

Imbaierea si uscarea pot parea proceduri usoare, insa de multe ori sunt cele mai dificile. In cadrul acestui modul vei invata care sunt pasii premergatori imbaierii in functie de tipul de blana si de calitatea acesteia, cum sa alegi corect instrumentarul si produsele in functie de tipul si de culoarea blanii, care este cea mai potrivita metoda de uscare in functie de comportamentul si de rasa cainelui.

Modulul 6: Tipuri de tunsori

In cadrul acestui modul vei invata punctual care sunt etapele procesului de toaletare in functie de specificul fiecarei rase, tunsori standard si tunsori de salon.

Galerie foto