Cursuri Marketing Bacau

Interactiv Ro Consult

Marketing reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Marketing Bacau: Interactiv Ro Consult.

    Departamentul Programe Educationale  si-a propus sa utilizeze resursele de know-how ale institutiei si ale partenerilor sai in vederea aplicarii integrate a unui pachet profesional de cursuri de formare continua pentru administratia publica, pentru sectorul de afaceri si ONG, concentrandu-se pe nevoia de formare si pefectionare a personalului activ din piata muncii romanesti.

    Obiective
• Organizarea de programe de perfectionare pentru functionarii publici, personal contractual si alte persoane care desfasoara activitati in cadrul unei autoritati publice, pe baza de pachete de servicii de training.
• Organizarea de training-uri de informare si construire de abilitati pe domeniile de referinta si tematicile specifice din portofoliul Interactiv Ro Consult, oferte deschise pentru nevoile mediului de afaceri si ONG.
• Organizarea de cursuri exclusiviste, cu durata si tematica variabila in functie de analiza de nevoi a institutiilor beneficiare si pe baza solicitarii acestora.
• Organizarea de seminarii, conferinte si dezbateri publice pe teme de formare profesionala continua si antreprenoriat
• Editarea si publicarea de manuale de training, proceduri si ghiduri de bune practici, pentru desfasurarea in bune conditii a programelor de formare.

Servicii

Marketing si vanzari

    Comunicare
    Negociere
    Tehnici de vanzare
    Vanzarea prin telefon (Tele-sales)
    Bazele vanzarilor pentru vanzatorii din magazine
    Cum poti sa iti pastrezi clientii fideli - customer care
    Cercetarea de marketing (Cunoasteti piata, concurenta, clientul!)