Cursuri Constructii / Instalatii Arges

Starfix

Constructii / Instalatii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Constructii / Instalatii Arges: Starfix.

    Academia a luat fiinta cu 20 ani in urma, sub conducerea a unui grup de performeri dansatori sportivi, gimnasti, multipli campioni nationali, cu scopul de a continua si a modela noi talente in dansului sportiv, dansului modern, arta jazz-baletului, baletului clasic, a show-dance-ului si a gimnasticii ritmice.
    De-a lungul celor douazeci de ani, academia a crescut constant, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 400 de membri activi cu varste peste 3 ani, care practica o gama larga de cursuri: dans sportiv, dans modern, tae-bo, zumba, belly dance, dans popular, gimnastica de initiere, gimnastica de intretinere, balet, jazz-balet, show-dance, majorete si gimnastica ritmica, sub atenta coordonare a profesorilor de specialitate ai scolii.
    Atentia pe care o acordam fiecarei sesiuni de pregatire, precum si dedicatia profesorilor in educarea copiilor si inspirarea notiunilor de performanta sau profesionalism se observa in participarea acestora la Campionate Nationale, Europene si Mondiale, unde rezultatele n-au intarziat sa apara.
    Scoala ofera in acelasi timp cursuri inedite si pentru adulti: ballrom dance, dans de societate, zumba dance – aerobic dance, GAG, tone-up, tae-bo, master streching, step aerobic, jazz-balet, ore private de aerobic si modelare corporala.

Servicii

Cateva din cursurile oferite de noi:   

     Dans popular

    Incepatori: hora, hora in doi, sarba, sarba in doi, brasoveanca, perinita, geampara, mintita, alunelul, sarba dogarilor, hora mare bucovineana, sarba studentilor, polobocul, ardeleneasca
    Avansati: peste bat, caluserul, crihalma, hategana, hora saltareata, trei pazeste, joiana, trilisesti, hora dua (jos in paduricea deasa), arcanul

    Dans adulti

Pe parcursul cursului participantii vor invata cum sa asculte si sa inteleaga muzica pe care doresc sa danseze, indiferent de stil.
Stilurile de dans abordate vor fi: dans sportiv, dans societate , salsa, dans modern , latino aerobic , zuma , Jazz, street dance, R&B, hip-hop, free style si dans contemporan:
Dansuri de epoca si medievale,Dansuri clasice si de caracter,
Dansuri de salon:Vals,Polka,Mazurka,Cadril,Cotillion
Dans Sportiv:
- Slow Vals,Tango,Vals Vienez,Slow Fox,Quick Step
- Samba,Cha-Cha,Rumba,Paso Doble,Jive
Alte dansuri :Mambo,Salsa,Merengue,Tango Argentinian,Limbo,Salsa Rueda,Reggae,Cumbia,Lambada,Macarena,Country,Rock’n’roll,Polka,
Pop-Dance,Disco,House,Hip-hop,Swing,Boogie Woogie,House,
Breack Dance,Step dance,Sirtaki,Flamenco,Dansuri irlandeze,
Dansuri orientale,Dansuri folclorice romanesti
Dansuri folclorice din repertoriu international(Rusia,Mexic,Africa,America Latina)
Frecventa curs: 2h (sedinta), 2 sedinte/saptamana, 16 sedinte/ 2luni


    Cursuri muzica

Vioara
Chitara
Pian / orga
Tobe / percutie
Educatie muzicala prescolari
Canto