Cursuri Administrator Arad

Cursuri Administrator Arad

Administrator reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Administrator Arad: Cursuri Administrator Arad.

Despre Noi

  Asociatia Eured este o organizatie neguvernamentala care are drept scop informare, educare, constientizare, implicare si participare civica a cetatenilor, avand ca misiune educarea prin implicare in special prin fumizarea de cursuri de formare profesionala. Pentru cresterea gradului de eficienta al programelor de formare derulate s-a dezvoltat si capacitatea de incadrare a cursantilor pe piata muncii prin servicii specifice de medierea muncii.

  Formarea profesionala este o activitate care sprijina dezvoltarea si evolutia profesionala, mai ales in perspectiva ultimilor ani ai evolutiei macroeconomice si sociale. Schimbarile tot mai dese din societatea romaneasca obliga la o adaptare rapida la situatii profesionale tot mai diverse si mai provocatoare. Astfel, intr-o piata a muncii aflata in continua schimbare este foarte important sa se stie care sunt oportunitatile pe care le ofera aceasta piata si, implicit, este nevoie de o continua flexibilizare a fortei de munca.

  Cu ajutorul formatorilor nostri si prin intemediul unui stil de predare interactiv, dorim sa oferim oamenilor o gama larga de cursuri de formare profesionala cu ajutorul carora sa se poata califica in meserii eficiente, competitive si mai ales, profitabile. Va recomandam sa urmati cel putin un program de formare profesionala pe an pentru promovarea in munca si dezvoltarea carierei profesionale.

Servicii si produse

CURSURI DE CALIFICARE

 1. Curs ingrijitori
 2. Curs maseur
 3. Curs agent de securitate
 4. Curs lucrator in alimentatie
 5. Curs receptioner
 6. Curs camerista
 7. Curs instalator
 8. Curs lucrator-finisor
 9. Curs formare in domeniul IT
 10. Curs limba germana

CURSURI DE PERFECTIONARE

 1.  Manager de proiect
 2.  Formator
 3.  Competente antreprenoriale

TARIFE
- Cursurile de calificare dureaza 320 ore sau cca. 2,5 luni. Pretul unei astfel de curs variaza in functie de curs intre 500 Lei si 800 Lei.
- Cursurile de perfectionare dureaza 48 ore sau cca. 2 saptamani. Pretul variaza in functie de curs intre 400 si 700 Lei.
- Pentru solicitari speciale cu asigurarea unui numar mare de cursanti sau pentru o grupa de curs completa preturile cursurilor se pot negocia.

* Toate cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Acreditari (ANC) si sunt recunoscute la nivel european.

In curs de acreditare sunt urmatoarele:

 1.  Lucrator in piele
 2.  Grafica si webdesign

Pentru inscrieri si informatii contacti-ne.

Pentru cursanti dar si pentru orice persoane interesate asiguram consultanta si asistenta la infiintarea unei firme.

 • Infiintare SRL/SRL cu asociat unic
 • Infiintare PFA/II/AF
 • Infiintare ONG: asociatii sau fundatii

Pentru cursantii nostrii asiguram aceste servicii gratuit.